Kendall Jenner Cara Delevingne ljubav magazin Advent Calendar | BA.rickylefilm.com
Osobe

Kendall Jenner Cara Delevingne ljubav magazin Advent Calendar

Kendall Jenner Cara Delevingne ljubav magazin Advent Calendar

Jeste li proverio wcf.header.menu.adventcalendar Kendall Jenner?

Vaš wcf.header.menu.adventcalendar verovatno ima čokolade, bombone ili možda čak i make-up u njemu - ali zamislite da ga je Kendall Jenner skriven iza svojih vrata, kao i čitav niz drugih zvezda?

Prošle nedelje smo vam pokazali Kendall Jenner i Cara Delevingne 's nepriličan poklopac LOVE - i ove sedmice, Kendall's u potpunosti na seksi Santa režimu, tresla oko za časopis u ništa, ali Philipp Plein donje rublje i Santa šešir.

U režiji Doug Inglish i stilu Anthony Unwin, Kendall je samo jedan od modela koji će se pojaviti na wcf.header.menu.adventcalendar, sa drugima uključujući i Alessandra Ambrosio, Cara Delevingne, Emily Ratajkowski, Gigi Hadid, Hailey Baldwin, Lindsay Lohan, Miranda Kerr, i Suki Waterhouse, između ostalog.

To je prilično star-nitnama odbrojavanje do Božića, zar ne mislite?

Ona također ima prilično FIT Santa ples daleko na Katy Perry pjesmu pored nje.

Curious? Pogledati ispod:

U srijedu 3 decembra 2014. Godine, napisali smo.

Kendall Jenner i Cara Delevingne uhvatiti još jedan naslovnici - i ovaj put, oni su to uradili zajedno.

Poziraju na naslovnici ljubavi, najbolji prijatelji prihvate iza naslov kaže "Kendall na Cara".

Slika, udarac švedski fotograf Solve Sundsbø, je djelić snimanja, koji neće biti out do ponedjeljak, ali je časopis i podeli ovu nepriličan slika Kendall kao skoro go Santa.

Njih dvojica su nerazdvojni od kasno, druženje na British Fashion Awards, šetajući Chanel pisti zajedno, pa čak i razgovor na obostrano ex, Harry Styles, zajedno, bez brige na svijetu.

Kendall je mama Kris Jenner i dijelio Cara / Kendall ljubavi, regramming šut ih zajedno i pisanje: "#allyouneedislove #friends amazing".

Kylie Jenner stil: Svaki put je dala nula mode f * CKS