Kendall Jenner i Lewis Hamilton News vijesti | BA.rickylefilm.com
Osobe

Kendall Jenner i Lewis Hamilton News vijesti

Kendall Jenner i Lewis Hamilton News vijesti

Kendall Jenner i Lewis Hamilton goriva te dating glasine

Odavno smo pisali da Kendall Jenner i Lewis Hamilton se govorilo da se zabavljamo. Zatim, tu su glasine da je on zapravo dating njen najbolji prijatelj Gigi Hadid, a tu su i Rihanna glasine... SRSLY, nismo mogli pratiti.

Pa, vratili smo se na početak, jer Kendall Jenner i Lewis Hamilton su viđeni šeta New York zadnji izgleda vrlo stilski ispred New York Fashion Week.

Kendall Jenner je izgledala odlično u paru Isabel Marant hlače, geek-šik naočare, a Givenchy torbu, crne mokasine i čvrsto rolku.

Formula vozač nosio kariranu košulju, odgovara kapa i vrećaste traperice za svoju dnevnu izlet.

Potrebno je napomenuti da je par nisu sami, oni su se pridružili muški prijatelj.

Dana 28. Marta 2015. Godine, napisali smo.

Žao mi je, mi smo zbunjeni! Nije Lewis Hamilton trebao dobiti zajedno sa najbolji ortak Kendall Jenner-a, Gigi Hadid?

Novi izvještaji su se pojavile da je 30-godišnji Formule vozač, koji se odvojila od Nicole Scherzinger u veljači nakon sedam godina zabavljanja, navodno Obuzet Kendall Jenner (a ne Gigi).

Izvor blizak britanskoj zvijezda, koji je primećen sunčanje i jet-ski s korak sa Kardashians zvijezda i njen ortaci, uključujući i Gigi i Hailey Baldwin, na njegovoj jahti u Monaku ranije ove sedmice, tvrdi da je pao za nju u Kanu film Festival i misli da je "stvarno sladak i pametan."

Insajder je rekao US Weekly: "On je ozbiljno ponovo singl i spreman do danas."

Drugi izvor je rekao: "Kendall definitivno ima veliki flert dešava sa Lewis izgleda u njega su bili vrlo zavodljiva ceo dan Lewis je prskanje vode na Kendall s leđa svojih jet ski, a ona je voli pažnju su bili... Kako se smeje i imaju veliku vremena. "

Prijatelj vjeruje da njihova romansa mogla biti samo prolazna veza, jer nijedan od njih "u potrazi za vezu", ali "to moglo razviti u nešto više."

Oh, da neko nam reći šta se dešava?

Kylie Jenner stil: Svaki put je dala nula mode f * CKS