Kendall Jenner kupuje novu kuću Emily Blunts - komšije uznemiruju | BA.rickylefilm.com
Osobe

Kendall Jenner kupuje novu kuću Emily Blunts - komšije uznemiruju

Kendall Jenner kupuje novu kuću Emily Blunts - komšije uznemiruju

Kendall Jenner je već uznemirio komšija

Kendall Jenner preselio u Hollywood Hills u junu - ali susjedi nisu bili oduševljeni idejom jedan bit.

Model je proveo 6 miliona € na nju Mansion (bivši dom Emily Blunt i John Krasinski), ali izgleda da će se useliti izazvao dosta "lom" među mještanima ovog područja.

US Chat voditelj Jimmy Kimmel - koji živi u blizini - rekao je da je upućen u pitanju e-mailova koji su kružili prije Jenner preselio u.

"Naši susjedi su bili u rukama, kada ste se preselili u bloku", rekao je zvezda na njegovoj emisiji. "Oh, da je sve ovo sa e-mailova koji su išli dalje."

Kada Jenner pitanje da li je e-mailove bili loši, Kimmel je odgovorio: "Da, loše mislim prije nego što ste došli tamo Izazvali ste dosta lom Komšije činilo mi krivi za ovaj razvoj nekako...."

Versace muza je rekla da je utješi idejom Kimmel koji žive u blizini.

"Znate da je zapravo čudno, kada sam se preselio u moja mama nije bila zadovoljna sa mnom kreće u kući sama", rekla je ona. "I ja sam bio kao," Ne, znaš šta, to je u redu, jer Jimmy Kimmel živi preko puta. Ja ga ne znam, ali kao da ako nešto padne on će spasiti moj život. "

Bez pritiska Jimmy, bez pritiska.

Na petak, 1. Jula 2016. Godine, napisali smo.

Kendall Jenner je upravo kupio novi 6 miliona € kući prasak u centru West Hollywood i to je (kako se očekivalo) stvarno san. Ali ima nešto mnogo interesantnije o Kendall novi dom.

Na imovinu koja se koristi da se neke veoma poznate bivše rezidencije uključujući i Đavo nosi Pradu glumica Emily Blunt i John Krasinski.

Možda oni mogu savjetovati Kendall na najbolji lokalni?

Na 4.800 kvadratnih metara luksuznog Mansion se sastoji od šest spavaćih soba, ima pet kupke i ima bazen s pogledom jeliner.

Kenny je prilično potpisao ugovor, ali je navodno planira na stavljajući njen potpis dole na završne dokumente u srijedu u New Yorku.

Nismo ljubomorni na sve.

Poznata kuća koje će se okrenuti apsolutno zeleni od zavisti