Kendall Jenner Mansion: Kardašijanske kuće i slike kuća | BA.rickylefilm.com
Osobe

Kendall Jenner Mansion: Kardašijanske kuće i slike kuća

Kendall Jenner Mansion: Kardašijanske kuće i slike kuća

Unutar domova Kardashians (i Jenners)

Pogledali ste Keeping Up With The Kardashians Vidjeli ste unutra Khloe Kardashian je lud kući, ali sada možete zumirati na svim područjima ste možda propustili u emisiji.

Kako? Pa, Khloe i Kourtney Kardashian su pozdravili Architectural Digest u svojim domovima za godišnju "Poznati u kući" pitanju. A fotografije su neverovatno.

NAPOMENA: Khloe Kardashian ormaru će vam dati MAJOR #LifeGoals.

Kendall Jenner

Činjenica: Kendall Jenner je pobeda u životu. Ona ima potpuno nova kuća (u vrijednosti 4 € m), a to je zapanjujuće. Ne samo da je moderno imovine šest soba Iznad Sunset Boulevard najozloglašenijih osoba hangout Chateau Marmont, to je i prethodni dom kolega A-lista par Emily Blunt i John Krasinski.

Kendall Jenner

I sa ciljem sjajno, jer to, mi bismo se seli gledajući kroz prozor stalno. Srećom za nju, ona ima zapanjujuće krovnu terasu s panoramskim pogledom na West Hollywood.

Kendall Jenner

Ogromna kuća, do koje se dolazi od strane privatnog usmjernika prilaz, može pohvaliti ni manje ni više nego šest spavaćih soba, pet kupaonica, i bazen.

Kendall Jenner

Ona će također imati ugovoriti walk-in ormar za odjeću - ali naravno - koji će biti dom za sve njene neverovatno odjeću.

Kendall Jenner

Ako vam je potreban neko da kuće odstoji lizi tijekom Fashion Mjesec, znate koga da pozovem.

Kylie Jenner

Kylie Jenner, djevojka koja ima sve, zajednička slika unutrašnjosti njene kuće nedavno. Da, to je njeno lice naslikao na zidu. Ona je ove sedmice objavljeno rad-u-tijeku da je Instagram i zaslužan je umjetnik: "@jwoodzart skoro gotov u momački da ga provjerite za tetovaža ako ste na području LA!" Samo Kylie, zar ne?

Khloe ormaru

KOLIKO SHOES ?!
Khloe razgrabili gotovo 10.000 kvadratnih metara mediteranskog Revival kuća od Justin Bieber i pretvorio dvije spavaće sobe u veliku, pedantno organizovan ormar.
"Ja nemam djecu, pa zašto ne?", Kaže ona. "Ja ne dobijem puno sam vremena, pa kad imam priliku da se opuste u krevetu sam to zaista uživa", kaže ona. "To je kao da u Champagne nebu. Koji ne želi to? "

Khloe kuhinji

Kako Khloe Kardashian NE jesti sve od tih kolača? Ona ima mnogo više volje od nas, to je sigurno. Govoreći o njoj cookie jar opsesija, ona je jednom rekao: "Ja ih volim, ali sam i lud", kaže ona, "ali ja volim da znam da je ostatak svijeta je kao lud i organiziranog-opsjednuta kao i ja. "
" kažete da OKP je bolest, ali ja kažem da je to blagoslov ", dodaje ona.

Khloe je izvan područja

Kourtney i Khloe Kardashian dijele istu dekorater - Martyn Lawrence Bullard. Kada je u pitanju njihova enterijera, braća i sestre priznaju da oni imaju svoje prepoznatljiv stil.
Khloe je rekao: "Naša ukusi su vrlo specifične i potpuno drugačije. Kada idemo namještaja u kupovinu, ja stojim tamo dodirnuti nogu dok mi je Kourtney prikazuje moderne komada. Onda idemo negdje puna egzotičnih, lijepe stvari i sve što mogu reći je: 'Ja volim ništa. "

Kourtney ured

Kourtney kupio joj je 11.500 kvadratnih metara toskanskom stilu prebivališta iz bivše NFL zvijezda Keyshawn Johnson.

Kourtney je dječji igraonica

Kourtney sebe opisuje kao modernističke sa strašću za francuski uređen sredine stoljeća. Ona priznaje: "Ja sam jako uplašen boja, ali kada imate djecu, ne možeš biti tako strogi. Martyn je bio u mogućnosti da se uvede svijetle Pops na neki način ja mogu podnijeti. "

Kourtney dnevnoj sobi

"Moja mama je uvijek imao viziju za naše kuće-ona nas je naučilo radost enterijera", kaže Kourtney. "I ja imam živopisne uspomene na ormaru mog oca, koji je bio uvijek besprijekorna. Moje sestre i ja smo perfekcionisti, jer smo odgajani na taj način. "

Khloe je dnevnoj sobi

Khloe kuća je teško na romantično marokanska, turski i Bliskog istoka cveta, uključujući domu centralni, eteričnom tented dnevni boravak na slici na poklopcu magazina.