Khloe Kardashian Francuski Montana razdvajaju glasine vijesti | BA.rickylefilm.com
Osobe

Khloe Kardashian Francuski Montana razdvajaju glasine vijesti

Khloe Kardashian Francuski Montana razdvajaju glasine vijesti

Khloe Kardashian smatra French Montana je "tad malo lud"

Nadamo se da će francuski Montana nije podesite na nedavnu epizodu Kourtney i Khloe Take The Hamptons jer Khloe Kardashian imao neke izbor riječi za svog bivšeg dečka.

Khloe je od 30-godišnji reper i isključivanje za prošlu godinu, te je priznao da je odnos bio "zabava".

Govoreći u jednoj epizodi Kourtney i Khloe Take The Hamptons, 30-godišnji televizijski ličnost - koji je dating Francuzi u trenutku snimanja - rekao: "Ja imam toliko zabavno s francuskim jer je on definitivno tad malo lud, ja 'm zabavljati u svakom trenutku. "

Khloe također otkrila da je njen odnos s francuskim imao i uspone i padove, priznajući da je nametljiva povremeno.

Ona je objasnila: "Tu je uspone i padove u svakoj vezi, nemam pojma zašto mi je francuski zove 5000 puta na dan.".

U međuvremenu, Khloe je nedavno priznala da je "skočila" na njen odnos s francuskim prerano nakon podnošenja za razvod od njenog bivši suprug, Lamar Odom.

Ona je zajedničko: "Nije to ništa protiv francuskog Ja samo mislim da ne želim dečka..

"Skočio sam u nešto, jer sam bio, kao, usamljen i destruktivne. Ali sada sam kao, ja samo želim da budem sama.

"Moram da tugujem. Ja sam još uvijek u braku."

Dana 5. Decembra 2014. Godine, napisali smo.

Tužnu vijest za Khloe Kardashian - ona je navodno odvojila od njenog dečka French Montana po drugi put.

Prema US Weekly, split je zato Khloe jednostavno nije spreman da se krene dalje od njenog bivšeg Lamar Odom još.

"Khloe jednostavno nije bio spreman nakon Lamar je bio previše ozbiljno", rekao nam izvor. "Ona poštuje i brine za njega, ali jednostavno nije bio spreman."

Prije dva dana, Khloe uploaded a zagonetan poruku s natpisom "Skoro", pisanje: "Najtužniji riječ u celom svetu je riječ skoro je bio gotovo zaljubljen Ona je bila skoro dobro za njega On je gotovo stao.... Skoro je čekao. Skoro živio. Skoro je to. "

Da li je to bilo o njihovom Splitu?

A prije samo nekoliko tjedana, Khloe objavljeno slatkiš sliku i poruku na francuskoj rođendan, pišući: ". Sretan rođendan dječaka U samo kratko vrijeme stvorili smo bezvremeni uspomene Sretan rođendan čovjeku koji je istinski živi život svoj punim plućima. "Ono što smo shvatili ne treba da se objasni" @frenchmontana ne mogu dočekati da slave život s vama večeras! zaslužio si to !! "

[Instagram id = "vMhH_phRvG"]

Nadamo se da će par uspe da rade stvari.

Dana Srijeda 10 septembra 2014. Godine, napisali smo.

Osam mjeseci nakon što su počeli da izlazimo, Khloe Kardashian navodno je otišao na odmor od nje reper vole French Montana.

US Weekly izvještavaju da je par su "na pauzi", jer "Odnos je preteška i Khloe potrebno napraviti korak unazad". Francuski je također očito "previše nevolji" za realnost zvijezda, koji je poznat po najglasniji u Kardashian Klan.

Izgleda da njena porodica nisu bili navijači ni - matrijarh Kris je bio skeptičan prema njegovim motivima, posebno nakon što su francuski priznao da želi da "iskoristi" na Khloe slava. Nice. Iako nije kasnije uzeti komentare leđa i rekao da bih uradio za Khloe.

Ali zvuči kao Kris možda imaju želju, ako je vjerovati njima - iako ćemo pričekati i vidjeti ako Khloe porukama bilo Instagram citati aludirajući na njen status prvi.

IZVOR: Us Weekly

Iz 2014. Godine Celebrity dijeli