Kim Kardashian Kanye West kreće London permanent - vesti o poznatim ličnostima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Kim Kardashian Kanye West kreće London permanent - vesti o poznatim ličnostima

Kim Kardashian Kanye West kreće London permanent - vesti o poznatim ličnostima

Pripremite se, UK: Kardashians set za London potez

Kontrola sebe, navijači UK Kardashian. Ali priča se Kim Kardashian i Kanye West možda planira prelazak u London u bliskoj budućnosti.

Bračni par se trenutno krije s momager Kris Jenner dok je njihov Bel-Air rezidencija se renovira. Međutim, riječ na ulici je da je par u potrazi u kupovini nekretnina u Big Smoke.

Kanye je primećen inspekciju vile u Chelsea i Kensington za privremeni najam. Luxe apartmana tamo donijeti do 20 € nedeljno.

Čak i tako, smatra se da je par moć mogli da njihov potez trajnije i ulagati u nekretnine u glavnom gradu.

Mediji komentator LA-based James Allen rekao je Evening Standard: "Kim zna da oni moraju da zadrže potpuno svježe i daju drame za nastup u spin-off u New Yorku i Miami su bile popularne i London je prirodan izbor za njih..

"Kim je uvijek izgledala do Victoria Beckham, a činjenica je i David su sada u Londonu je to još atraktivniji kao prijedlog."

Sestra Khloe Kardashian je također rekao da se razmišlja o kreće u London. Zvezda će biti u gradu sljedećeg mjeseca za promociju Kardashian novi Lipsy dometa. Plus, sa svim drama oko njen odnos sa sportista Lamar Odom, ona bi mogla biti spremni da pobjegne pritiscima Los Angelesu.

U međuvremenu, Kendall Jenner je posmatrajući se kapital kako bi se pokrene njenu karijeru modeliranje i "woo evropskim urednici časopisa". Mama Kris Jenner navodno traži stan Kendall samo izvan King Road. Foxton Procjena je da je prosječna dvokrevetni apartman ide za 1 € milijuna - samo kap u moru za multi-miliona porodica brend.

Ostali London planovi za Kardashians uključuju pokretanje svog prvog UK DASH butik shop (Kim gleda Kensington ili Oxford Street, Kanye na Dalston). U međuvremenu, Kanye je rekao da se s obzirom na pop-up muške odjeće nepunih vezati sa Evropskom nogu njegovih Yeezus turneje sljedeće godine.

Da li si mislio ono što mi mislimo? Kim i Khloe uzeti Londonu? Da. To bi se moglo dogoditi.

IZVOR: Evening Standard

Kako Kim Kardashian i Kanye West stil poboljšala s vremenom