Kim Kardashian knjiga o samoposluživanju: seoska prednja maska slike koja prikazuje njene sise | BA.rickylefilm.com
Osobe

Kim Kardashian knjiga o samoposluživanju: seoska prednja maska slike koja prikazuje njene sise

Kim Kardashian knjiga o samoposluživanju: seoska prednja maska slike koja prikazuje njene sise

Da li Kim Kardashian zabraniti navijačima iz selfije?

Postoji izbora dešava, kažete? To može čekati, trebalo bi da razgovaraju o ovom prvom. Jer prema izvještajima, Kim Kardashian BANNED fanova iz selfije na promociji svoje knjige, od selfija, pod nazivom sebičan.

To mi se čini malo selfi-ish, KK.

Zabrana je, navodno, navodno, navodno nametnuo kako bi dugačak red ljudi koji se sele kako bi svaki navijač se da imaju svoju vlastitu kopiju dugo očekivani knjige potpisan.

Međutim, prema Kim rep, uzela slike sa nekim koji je tražio.

Toliko smo drago što smo mogli riješiti ovu misteriju za vas. Više na najvećem književnom oslobađanje godine, ispod.

IZVOR: MIRROR

Dana 17. Aprila 2015. Godine, napisali smo.

Mogao Kim Kardashian biti New York Times najprodavaniji autor uskoro?

Mi tražimo samo zbog toga što je ograničeno izdanje set od 500 potpisane kopije Kim Kardashian 's predstojećim selfi knjigu da leti van virtualne police, rasprodaje manje od minute nakon krene u prodaju.

Glit.com ponudio poseban pretprodaji kopije za 60 € (40 €) i da su svaki potpisani i brojevima Kim. Oni također došao sa posebnim poklopcem, koji sadrži bikinijima sliku 32 godina. Nakon brzog prodati Kim se zahvalio svojim fanovima na pisanje Twitteru: "Hvala svima koji su dobili kopiju Sebični na Gilt! Crazy je prodao u jednu minutu!"

To je već bestseler na Amazonu - i to je na pred-narudžbe na miru. Kim Sebični knjiga će biti objavljen 5. Maja 2015. Godine.

Hoćete li se to kupuje?

Dana 21. Januara 2015. Godine, napisali smo.

Prošle godine Kim Kardashian pokušao da 'Break the Internet' s koje pokrivaju magazina - i sada ona pokušava da uradi istu stvar sa naslovna slika njenog novog selfi knjigu.

Ako ste bili željni da vide šta slika Kim Kardashian odabrala kao prednji poklopac sebičnih, svojoj novoj knjizi koja ima opterećenje od nje selfija, onda imate sreće.

Evo ga…

Da, to je Kim Kardashian 's dovoljno busom u. Lokacija. Lice.

"Dakle, s ponosom podijeliti korice moje knjige Sebični, u maju! Hvala vam Rizzoli za izradu ovo dogodilo i što je najbolji partner. Veliko hvala na Donda tim i Kanye za inspirativne ovu ideju i pomaže da dizajn ovoj knjizi tako mogu dijeliti decenije selfije u takvom intimnom i umjetnički način! Jedva čekam da vidim sve ove knjige! Xo #Selfish #Rizzoli #Donda ", Kim s titlovima gore fotografije na Instagram, hvaleći njenu knjigu izdavač i muža Kanye West za svu podršku.

Dakle, imamo ga, Kim Kardashian u gol grudnjak, puno šminke i mokre kose.

Jeste li uzbuđeni zbog Kim je 352-stranici foto knjigu? To je vjeruje da je 'stolić knjige' će biti ispunjen sa snimke iz nje društvenih medija, kao i-neviđene slike.

Sebičan će biti objavljen u maju 2015. Godine.

Dana 11. Avgusta 2014. Godine, napisali smo.

Pa to je samo pitanje vremena - Kim Kardashian izdaje knjigu selfije. Sve o sebi, naravno.

Na 352 stranica foto album, će se zvati sebična i trebao bi imati snimke iz njenog Instagram i web stranica, kao i-neviđene slike.

Ideja Suspenzija kada je počela raditi na foto-album kao Valentinovo poklon za Kanye West, ali izgleda da "To na kraju ispalo tako kul da smo došli na ideju da napravi knjigu, autoportret knjigu", rekla je u toku i epizoda Keeping Up With The Kardashians.

A ako ste ikad vidio Insta račun Kim ćete znati da nije stidljiva od provokativan snimak, i obećala je: "Ja ću napraviti neke super racy Mislim, svaka djevojka uzima slike svojih magarca u ogledalu.. Možda dijele neke od njih. "

Hm, mi nismo tako veliki na bum autoportrete sebe, Kim, ali svaki na svoje.

Ako želite da biste dobili svoje ruke na Kim je sebično knjiga za svoj stol za kavu onda možete dobiti vaše ruke na njega od maja 2015. Godine.

Život kroz A-liste objektiv