Kim Kardashian odgovor na toaletni odgovor na telo | BA.rickylefilm.com
Osobe

Kim Kardashian odgovor na toaletni odgovor na telo

Kim Kardashian odgovor na toaletni odgovor na telo

Kim Kardashian dobio osramotila tijelo za nju nokat jer naravno da jeste

Uzmite jeza pilulu, trolovi.

Stalno u centru pažnje mora biti vrlo zamoran i ako postoji jedna osoba koja zna da su svi dobro, to je Kim K. Starleta je tijelo-osramotila gotovo svaki put kad je izašla u javnost. Trudna, post-baby, hodanje do oltara, porodične fotografije. Šta god to, ona je kritikovan.

I dok smo mislili internet trolova nije mogla da ga dalje, mi smo podsjetio sinoć da internet može biti vrlo gadno mjesto. Svi su, Kim Kardashian se tijelo-osramotila za nokat.

Tokom vikenda, Kim postavio fotografiju svog odmora, prikazuje off joj super zategnut tijelo u bikiniju, dok uživate na plaži u Turks i Caicos. U naslovu, je govorila o svojoj novoj zdrav način života i kako ju obuci joj je pomogao da se to postigne:

"Shout out mojoj trener @fitgurlmel koji stvarno promijenio moje tijelo. Kada sam nije bio zadovoljan onim što sam vidio natrag u ogledalu sam proveo cijeli trening godinu dana tako teško 5 ili 6 dana u tjednu stavlja u puno posla i promijenjen način na koji jedem i tu je tako uočljiva razlika. Ja sam čvrsta i manje celulita i mnogo više samopouzdanja. Hvala ti za buđenje u 05:00 da to ludo tijelo zgrade treninga i ubrzava da mrzim i stavljajući me u ovom načinu života ", napisao je Kim.

Iako je post bio je sve o samopouzdanje, trolovi zumirao na slikama, a zatim zumira neki više, dok su dobili dobar pogled na Kim pinky nokat - da, pročitali ste to pravo.

I love u, ali je to ur nokat ?? pic.twitter.com/q0koBvGyXP

- Kooka burra (@givemelotionpls) April 14, 2018

Neki to nazivaju "gadno", dok drugi joj je rekao da ode i "dobiti pedikir '. A budući da ne mora da odgovori na takve ne-smislu, Kim samo tiho zatvorila mrzitelji dole, postavljanjem fotografija svojih pješčanih prstima na plaži:

U riječima drugog Twitter korisnik:

Zašto si zumiranja na njenom tijelu, čak i prste? Ona je bez mane. Smatram da će čudno da ljudi gledaju toliko teško da se nešto sitniiari. @KimKardashian je zapanjujuće!

- LoveyDovey (@ Loveydovey1966) April 15, 2018

Preach.