Ko je Sophie Hunter i zašto je savršena za Benedikta Cumberbatcha | BA.rickylefilm.com
Osobe

Ko je Sophie Hunter i zašto je savršena za Benedikta Cumberbatcha

Ko je Sophie Hunter i zašto je savršena za Benedikta Cumberbatcha

7 razloga zašto Benedikta set za divan brak

Benedict Cumberbatch će se udati za svoju trudnu zaručnicu Sophie Hunter u intimnoj ceremoniji na Isle of Wight danas. Žao mi je Cumberbitches, Valentinovo je uništen.

Bračni par je uzbudljiv, ali ipak neočekivano, formalna objava u novembru sa tradicionalnim najave u novinama Times, koji je kasnije dijele navijača (i broken hearted Cumberbitches) na Twitteru. Imali smo malo think i mislimo ovaj brak je predodređen za srećan zauvek, a evo i zašto.

1. Sophie se udaje Sherlock Holmes. RESPECT.

2. Benedikt izjavio je rekao: ". Jedan intervju me je pitao da li sam bio zabrinut zbog zarobljenosti u pozorištu, rekao sam," To je najbolje mjesto za biti. " Znam da zvuči WANKY, ali kao glumac više radim, to više moram to učiniti. " Pa, ovo je odlična vijest za Sophie, direktor pozorišta nagrađivani.

3. Benedikt 'sestra, Tracy Peacock, rekao je The Sun u odnosu na djevojke i njen brat: ". Ti bi biti prilično pametan da bi se s njim mislim da je to možda zbog toga ima problema sa prijateljicama." Hvala Bogu za to Oxford Stupanj Sophie!

4. Sophie govori talijanski i francuski. Pa što će on hteti da je oženi. Ona može čak i pjevati na francuskom jeziku.

5. Cumberbatch nije uzalud - i da sebe ne vide kao seks simbol, govori The Mirror: "Da mi se da svi misle kao atraktivna, ne znam nikoga na Zemlji ko ne, ali ja da je to? smiješno. Gledam u ogledalo i vidim sve mane sam živio sa 35 godina i još ljudi idu vrsta orašastih plodova za neke stvari o meni. To me ne bude skroman. Mislim da je to čudno. " Sigurno da je ovo dobra stvar - Benedikt neće dozvoliti slavu ide glavom iako je vrhom za nominaciju za Oskara. Ko želi da se uda za nekoga ko gleda u ogledalo više od tebe?

6. Ona bi mogla da ga naučim stvar ili dvije, naizgled Sophie voli atletiku, konj-skakanje jahanje, trčanje, jedrenje, plivanje, tenis i joge. Možda oni mogu samo da počnemo na umjetnost folira, jer Benedikt jasno je potrebna pomoć.

[Vine ## OhIr96awvpO ## jednostavan]

7. Benedikt je rekao negdje, jednom, besmrtni linije "Uvijek Čini mi se da glumi malo wan, eterična, problematične intelektualci ili fizički ambivalentan loše ljubavnike. Ali ja sam tu da vam kažem da sam sasvim suprotno u stvarnom životu. U stvari, ja sam jebeni fantastičan ljubavnik. "

Jobs je good'un onda.

[Html ## ## Id¬1bfezh]

Benedict Cumberbatch najbolja Citati