Koliko je star Rebel Wilson? nije nam briga za njeno pravo ime | BA.rickylefilm.com
Osobe

Koliko je star Rebel Wilson? nije nam briga za njeno pravo ime

Koliko je star Rebel Wilson? nije nam briga za njeno pravo ime

Ozbiljno, koga je briga ako Rebel Wilson lagao o godinama?

Razgovarao sam Rebel Wilson nedavno, i znaš šta mi je udario o njoj u stvarnom životu? To je ona stvarno jako lijepo, a ona je vrlo smiješno. Tokom našeg kratkog razgovor nisam osetio potrebu da pita svoje godine, jer smo bili tamo da razgovaramo o važnijim stvarima kao ona neverovatna filmsku karijeru, njen kolega, i život kao komedija glumica.

Ali možda sam trebao pitao, 'Hi Rebel, zaboravi Pitch Perfect 2, koliko ti je godina Stvarno?'

Australijska glumica - koji je, budimo iskreni, je u vlasništvu Hollywood komedija u posljednjih nekoliko godina - bio je razgovor interneta protekla 24 sata. Zašto? Jer ona ima - po dan žena - lagala o svojim godinama, i njeno ime.

Jedan broj australskim medijima organizacija izgleda odlučna u 'out' Wilson za nju zaista imaš - oni su čak i razgovarali stare škole prijateljima Rebel i objavio retro godišnjak slike. Nica, momci. Real lijepo.

Koga je briga za Rebel Wilson je godina? Ako Hollywood žena laže o svojim godinama, to je zato što smatraju zaposlenje ako se usude da se preko 25.

- Jo Elvin (@jo_elvin) 20 maj, 2015

Glumica sama zadnji tweetovao nešto o priči, a optužio je australskim medijima od "sindroma visok maka", koji ako niste svjesni, znači: a smatra tendenciju da se diskredituje ili omalovažavati one koji su postigli značajne bogatstvo ili ugled u javnom životu.

OMG ja sam ustvari 100 godina sirena ranije poznat kao "CC Chalice".thanks shady Australian pritisnite za visok maka sindrom x

- Rebel Wilson (@RebelWilson) 18 Maj 2015

U redu, ali sve viceve na stranu now.my pravo ime je Fat Patricia x

- Rebel Wilson (@RebelWilson) 18 Maj 2015

Kao što možete vidjeti, Rebel Wilson prikovan njen odgovor, ali zašto je to - sa poznatim ličnostima, posebno - da moramo 'ih poruši klin ili dva "? To se dogodilo u Zoella tokom duh pisac knjige-gate drama-Rama, a vidjeli smo ga s Britney i, pa, svakoga. Ne možemo samo pustiti uspješne žene (i muškarci) uživaju u uspjehu? I slave njihov uspjeh s njima?

Mislim da bi trebalo pustiti Rebel radi ono što radi najbolje? Da joj bude smiješno, topao, lijep sebe. Twitter se slaže sa mnom, previše.

Koga briga koliko je stara Rebel Wilson je

- Oliver Diamond (@Oliver_Diamond) Maj 20, 2015

Budimo pravi. #rebelwilson http://t.co/1xnYV1P6lA preko @giphy

- Hailey Heisick (@HaileyHeisick) Maj 20, 2015

Rebel Wilson dobi stvar je gotovo glup kao plava / zlatna haljina stvar #whogivesaflying

- Patrick Byrne (@PjbyPat) 20. Maj 2015

GLAMOUR je Tim Rebel - A ti?

[Html ## ## Id¬yjba7]

Pazi mi intervju sa Rebel, ispod.

Funniest Moments Rebel Wilson je