Kourtney Kardashian i Scott Disick - angažovani Kourtney Kardashian | BA.rickylefilm.com
Osobe

Kourtney Kardashian i Scott Disick - angažovani Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian i Scott Disick - angažovani Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian i Scott Disick NISU udaje

Dobili smo jako uzbuđeni kad smo čuli da Kourtney Kardashian i Scott Disick se govorilo da se udaje - ali, na žalost, to ne izgleda kao oni svadbu će se desiti.

U Keeping Up With The Kardashians zvijezda, i njen dugogodišnji partner Scott Disick, stalno pitao da li ona i Scott nikada neće udati. Ali za razliku od njene sestre, čini se Kourtney Kardashian nije u bijela vjenčanica stvar i je zadovoljan načinom na koji su stvari.

E! News javlja da ne postoje planovi za par da bude službeno.

"To se neće desiti", rekao je izvor, upitan je par su razmišljala o odlasku na put niz oltar. "Oni su vrlo sretni što je. To je priča tabloidi ponovo stalno ali nema istine u tome i nikada nije ni bilo", i dodao još jedan komentar: "Kourtney takođe nije trudna."

Uredu! Chill.

Upitan da li bi bilo teško Scott Disick da se vrati u svoj rodni grad Long Island, nakon što je izgubio oba roditelja roku od nekoliko mjeseci jedan od drugog, izvor je rekao: "On mora da uradi, to je njegov posao, ali u cjelini. Ljudi su zabrinuti za njega. On je bio malo izgubljen. "

Dana 6. Marta 2014. Godine, napisali smo.

Da li je Scott napokon stavio prsten na njega? Naša omiljena Kardashian Kouple, Scott Disick i Kourtney Kardashian, su glasine da se bave - i kao veliki fanovi "Gospoda" i svojim ludim načina (sjećam epizode u kojoj je i sam kupio štap?), Vijest čini nas oh tako sretna.

Par, koji imaju dvoje djece zajedno, Mason i Penelope, bili su zajedno već sedam godina, a Scott zatražio je Kourt da mu bude mlada nekoliko puta. Ali ona je uvek rekao ne. Vjerojatno zato što je bio malo pakla prikupljanju novca natrag u dan (navijači će imati video epizode KUWTK gdje je udario u zid i otišao na Bender u Vegasu).

Ali sada se čini Kourtney je odlučio da je pravo vrijeme da se uda za Scott, piše Life & Style. Izvor blizak paru izjavio je za magazin da je to tragične smrti Scott roditelji koji ju je da kaže da:

"Kourtney shvatila da je sve što ima. To ju je vidjeti stvari drugačije", rekao je izvor. "Ovo je idealno vrijeme za Scott i Kourtney da se uda."

Dakle, ako par se bave, gdje će se udati za? Negdje daleko više opuštena nego Kimye raskošnom Parizu vjenčanje, po svemu sudeći - u "low key" Punta Mita Resort u Meksiku, u vlasništvu prijatelj para. Samo da će biti pozvani mali serija bliskih prijatelja.

Ali prije nego što mislite da je ovo dole-home afera, Punta Mia je zapravo 30 € -a-noć luksuznih pet zvjezdica imovine a. Tako da je zapravo će biti prilično bling. Pa, Ona je Kardashian, a on to napraviti sebi Gospoda.

Bavi parove osoba postavljena na hoda do oltara u 2018. Godini