Kourtney Kardashian rađa bebe vijesti - vijesti o poznatim ličnostima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Kourtney Kardashian rađa bebe vijesti - vijesti o poznatim ličnostima

Kourtney Kardashian rađa bebe vijesti - vijesti o poznatim ličnostima

Kourtney Kardashian rodila

Kourtney Kardashian je rodila djevojčicu.

Realnost TV zvijezda i njen partner Scott Disick dočekali svoje drugo dijete u Cedars-Sinai Medical Center u Los Angelesu u nedjelju.

Bračni par nazvali njihov novi dodatak - malo sestra za bratom Mason - Penelope Scotland Disick.

U izjavi, oni su rekli: "Scott i ja smo presrećan da pozdravite našeg plemenitih anđeo Penelope Scotland Disick u naše živote smo zauvijek blagoslovljeni.".

"Mama i beba su udobno odmara", dodali su.

Penelope težio 7lb 14oz. Kourtney 's mama, Kris Jenner, rekla da je imala "lako isporuke", a da je njen najnoviji unuka je "tako sladak".

"Izgleda baš kao [brat] Mason. Ona je tako lijepa. Tako smo sretni", rekao je Jenner.

Stilski TRUDNI STARS

IZVOR: E NEWS

Dana 22. Februara 2012. Godine, napisali smo.

Kourtney Kardashian i njen voditelj / model partner, Scott Disick, objavili su pol svoju bebu.

Realnost TV starleta je rekao: "Mi se tako blagosloveno da imamo devojčicu i da bi mogli da dijele ovaj novo iskustvo sa Mason."

Kourtney i Scott otkrio je trudnoća još u novembru 2011. Smatra se da je djevojka - ko će biti sestru da se Mason Dash, njihova 2-godišnji sin - dospijeva u kasno proljeće.

Nije tajna da je par su 'uživali' stjenovitom romantiku jer zakačen u 2007. Detalji njihove burne veze su od ključnog značaja za parcelama Kourtney hit reality serija Kourtney i Khloe Take Miami i Kourtney i Kim Take New York. Vijest da su dobrodošlicu devojčicu bez sumnje će učvrstiti svoju posvećenost dalje.

IZVOR: E!

2. Decembra 2011. Godine, napisali smo.

Kourtney Kardashian se ne udaje Scott Disick, rekao je zvijezda mama, Kris Jenner.

Njih dvojica su glasine da veže čvor nakon što su najavili da su očekivali njihov drugo dijete u srijedu. Ali matrijarh je objasnio: "[Izvještaji su] lažne!"

Bračni par već ima sina Mason zajedno i iako Scott je predložila na njihov reality show-malo je verovatno da će tamo uskoro biti druga Kardashian vjenčanje u svako doba. Kourtney sestra Kim udala za dečka Kris Humphries ovog ljeta ali je pozvao van braka nakon samo 72 dana.

IZVOR: DIGITAL SPY

Dana 30. Novembra 2011. Godine, napisali smo.

Kourtney Kardashian je trudna sa svojim drugim bebu. Realnost TV zvijezda je potvrdila da je trudna sa svoje drugo dete sa Scott Disick u saopštenju.

"Scott i ja smo tako uzbuđeni da objavimo da očekujemo naše drugo dijete i oduševljeni da se širenje ljubavi u našoj porodici", rekla je ona. "Sada sam devet nedelja zajedno", rekla je ona. "Ti bi trebao čekati 12 sedmica reći ljudima, ali osećam samopouzdanja."

Njen partner Scott Disick je dodao: ". To nije bilo kao da se ne pokušavamo nekako samo smo rekli," Ako je trebalo da bude, to će biti. "

Par je već imaju sina, Mason, koji je rođen 2009. Godine, a Kourtney je upravo lansirao novu web seriju Kourtney 's mama Blog, koji uključuje roditeljstvo saveti, na E! Online.

IZVOR: E ONLINE

Porodiljskog stil inspo od nekih chicest trudnica na svijetu