Kreativni direktor Jeremy Scott Moschino - Miley Cyrus i Rita Ora Tweet vijesti | BA.rickylefilm.com
Osobe

Kreativni direktor Jeremy Scott Moschino - Miley Cyrus i Rita Ora Tweet vijesti

Kreativni direktor Jeremy Scott Moschino - Miley Cyrus i Rita Ora Tweet vijesti

Torbe u obliku jakne: Rita ih voli, zar ne?

Jeremy Scott, voljeni Miley, Katy Perry i Rihanna, preuzeo uzde na talijanski modna kuća Moschino. I, sudeći po prvih fotografija njegove kolekcije Pre-Fall, možemo očekivati ​​malo zabave, ali izgled mišljenje-deli od dizajnera kulta odjeće, inspiriran Bart Simpson i SpongeBob SquarePants.

Pretražuje njegovu i Rita Ora Instagram feed, primećen smo neke STANDOUT komada Scott je odlučio da podeli iz Pre-Fall lookbook - među njima i ove torbe u obliku Moschino legendarnog prošiven jakne.

Postoji čak i ruksak u obliku bajker jakna (zajedno sa zlatom pismo logo volimo na dnu).

Rita Ora i pokazao joj sljedbenika torbu da je najviše impresioniran - dizajn krava print, koji, iako ne u obliku jakne, istaknuta je zlatnu Moschino pojas slovima.

[Instagram id = "i9p7oQRszj"]

Dok je reakcija na Instagram je bio izrazito pozitivan od obožavatelja Scott, moramo se zapitati - da li bi nositi ove kič jaknu torbe?

Roll on za neke sneak viri njegovog predstojećeg kolekciju - mislimo RiRi, Katy, a Miley će ga obožavati.

Utorak 29. Oktobra napisali smo.

On je dizajner voli najhrabrije muzike svijetu komode, iz Rihanna i Miley Cyrus Rita Ora i GLAMOUR Cover Girl Katy Perry. Dakle, možete zamisliti koliko mi je drago su svi saznati da je Jeremy Scott je imenovan kreativni direktor Moschino.

Poznat po svojim neobičnim otiske (dolarskim novčanicama, Spongebob, Bart Simpson lice) i njegova dela za Adidas Originals (krilatog treneri su dostigli kultni status), to je potez koji je potresao modnoj industriji - ali tim se da nekako ima smisla s obzirom kako Moschino i Jeremy zabavno pristup modi.

Jeremy, koji će zamijeniti Rossella Jardini (ona preuzela projektiranje nakon Franco Moschino smrti 1994. Godine), je dizajner most "u stanju ponovnog tumačenja identiteta i suštinu Moschino", navodi se u saopštenju iz oznaka. Scott se slaže da je to meč napravljen u (malo lud) stil neba, govoreći Style.com:

"To je jedan od nekoliko kuća koja ima humor... To je isto za mene. Mi dijelimo opsesija bode zabave na način".

Svojim fanovima celeb brzo su mu čestita na društvenim medijima, s Miley Cyrus tweeting "Čestitamo my boo @ITSJEREMYSCOTT #M @Moschinofficial", i Rita zvoni u, "pucanja da svetu sada ne treba da! Evolution mode ".

Ali još više topla je priča iza iza ovog imenovanja. Scott je bio pripravnik u press uredu Moschino tokom svojoj zadnjoj godini fakulteta, tako da je vijest "vrsta bajke priča. Ja sam bio pripravnik, a sada ja vodim firmu."

Prva zbirka Jeremy sa debi za jesen / zimu 2014. Godine u Tjednu mode u Milanu - i ne možemo čekati da vidimo ko će sjediti na Frow.

Katy Perry je stilski uspon do vrha