Kris i Bruce Jenner pojavljuju se razgovori o glasini - Dnevne novine o slavnim novinama | BA.rickylefilm.com
Osobe

Kris i Bruce Jenner pojavljuju se razgovori o glasini - Dnevne novine o slavnim novinama

Kris i Bruce Jenner pojavljuju se razgovori o glasini - Dnevne novine o slavnim novinama

Bruce Jenner negira Kris Jenner razvod

Bruce Jenner je negirao da je i Kris Jenner su postavljeni na razvod.

Kris je odbacio izvještaje tabloid je prošle sedmice da ona i Bruce su krenuli za split.

Laughing sa glasine, ona je rekla: "Rekao sam," Dušo, mislim da smo razvodimo 'On je rekao:' Dušo, nemoj me muci s tim da sam u hobi prodavnici kupuje helikopter dijelova. ". ".

Bruce u početku nije želio da komentariše glasine razvoda, ali sada tvrdi da je njegov brak nije bio u previranju. "Sve je u redu - apsolutno divan", naglasio je on. On je rekao: "[Glasine razvod su] očito nije [istina]."

Bruce i Kris Jenner u braku su od 1991. On je očuh Kris 'kćeri, Kim, Khloe i Kourtney i sin Rob.

On ima dva djeda kćerke sa Kris - Kendall i Kylie Jenner.

IZVOR: TMZ

Dana 15. Novembra 2012. Godine, napisali smo.

Kris Jenner - matrijarh u reality TV porodice Kardashians - je pogođena glasine da je njen brak sa Olympian Bruce Jenner je u nevolji. Bivši olimpijac Bruce Navodi se da je konsultovati advokat za razvode u vezi s njegovom 21-godišnji godina matrijarh Kris. Američki mediji izvori kažu da Bruce je rekao da je postignut tačke pucanja zbog Kris navodno flertovala sa mlađim muškarcima i njen ego raste poslovno carstvo Kardashian klana. Insajderi blizu par otkrio: "Bruce smatra da ga je Kris tretira kao otirač, a on je imao dovoljno Ona stalno omalovažava njegova pojava i žali se da zajedničkih prijatelja da je on dosadan stari prdonja..

Krtica je dodao: "Onda ona ima hrabrosti da se vijoriti njene odnose sa mlađim muškarcima u lice!" U međuvremenu, tabloidi također izvještavaju da Bruce je govori o ideji razvoda sa svojim golf ortacima u svom lokalnom klubu. Bivši olimpijski sportaš je rekao da mrzim način na 57-godišnji Kris je prikazan kao novac-maker i kako je on naziva "Bruce Kardashian". Također se tvrdi da Bruce tražio pomoć advokat zabave da mu pomogne da vrednuju udruženih sredstava para u slučaju da on odluči da podnese zahtjev za razvod.

Izvor je otkrio: "On je također razgovarao advokat za razvode saputnika o potencijalnim aranžmane pritvoru zbog dvije djevojke s Kris." Bračni par - koji su u braku već 21 godina, a nagomilao 155 € m bogatstvo zajedno - nedavno obnovili su bračne zavete, koje su emitovane tokom epizode njihovih hit reality TV show, Keeping Up With The Kardashians. Kada kontaktirao MailOnline, portparol Bruce i Kris Jenner je odbio da komentariše glasine. ŠOK A-List PODELJENE Kim & Kourtney KARDASHIAN TALK TO GLAMOUR.COM IZVOR: Daily Mail