Kristen Stewart Jimmy fallon show 2018 - video i fotografije | BA.rickylefilm.com
Osobe

Kristen Stewart Jimmy fallon show 2018 - video i fotografije

Kristen Stewart Jimmy fallon show 2018 - video i fotografije

K-Stew pokazuje joj više razigran rame s Jimmy Fallon

Kristen Stewart se često optužuju da jadno, ali budimo realni, ne svi žele da se cere paket fotografa gladne novca svaki dan.

Dakle, kada K-Stew pojavio na Jimmy Fallon The Tonight Show, dala nam se smiješi i dosta ih dok se igrala igru ​​sa Jimmy zove prsten oko Nosey.

Jimmy je ukazao na očigledne kada joj je rekao, "Camp X-Ray, vrlo ozbiljan, vrlo tamne", a zatim i noćne domaćin rekao da želi da "malo posvijetliti raspoloženje", pa je izvadi otkačen diverzija za dva: plastika slon maske i gomilu prstenova.

"Svaki put kada dođete na, volimo da se igramo!" Fallon je nastavio. "[To je] pod nazivom" prsten oko Nosey. ' To je najzabavnija igra ikada... Samo ćeš mi se, Kristen, kunem se. Samo se tako sretan. "

24-godišnji stavio masku preko lica i počeo nasmijan. Ona je sarkastično našalio: "To je mnogo bolje nego tražim sad!" Premisa igre je tada objasnio Fallon, koji je rekao njegov gost: "Prvo lice da se jedan prsten na svojoj njuškalo, winsies je gamesies."

Takođe, tokom njena pojava, Kristen je rekao noćne domaćin koji je usvojila štene dok je snimao. "Bio sam na poslu i moj drugar ja obično radim sa je igrao frizbi golf, i našao ove momke. On je rekao njegov brat koji me je vozio u trenutku kada je morao imati jako ozbiljan razgovor s nama."

Glumica je bilo čudno. "Mrzim kad su ljudi poput: 'Hej, brate, moram da razgovaram s tobom,'", otkriva Stewart. "Odjednom je izbio u euforičan osmeh, kao što je samo izgledao tako sretan. Bila sam poput:" Šta je problem? " I on je otvorio vrata i bilo je ove dvije male bebe, a ja sam samo hteo, 'Oooooo!' "

Govoreći više o njoj štene, Young Cole, Kristen je rekao: "Ona je najbolji pas na svijetu Doslovno, ona je najbolja pas.".

Gledati malo teaser epizode ovdje.

Kristen Stewart dlake. Mi smo Obsessed.