Lady Gaga apeluje na pretnje smrću navijača Perez Hilton feud - celeb vesti | BA.rickylefilm.com
Osobe

Lady Gaga apeluje na pretnje smrću navijača Perez Hilton feud - celeb vesti

Lady Gaga apeluje na pretnje smrću navijača Perez Hilton feud - celeb vesti

Lady Gaga kaže fanove da zaustavi Perez prijetnje smrću

Lady Gaga je apelovao na njoj odan fanova napustiti Perez Hilton sam, nakon što je mnoštvo njenih sledbenika počeli slati na estradi prijetnje bloger smrću Twitteru.

Njih dvojica su javno u zavadi na sajtu društvene mreže nedavno, a sve je počelo kada je Perez rekao da voli Katy Perry 's novim singlom ROAR više nego što je dopao Gaga povratak tune Aplauz (u briljantno lud video koji možete pogledati ovdje).

Gaga tada označen je bloger "bolestan" nakon što joj je ventilator obaviješteni da je primećen Hilton u stambenoj zgradi zvezde u New Yorku, gdje je bio očigledno lovačku kuću. Hilton kasnije negirao da je zgrada zvezde zajedno, ali tek nakon Gaga je na tviteru na njega da je ostavi na miru i prestanu proganja nju.

Nije da ona izgleda kao da neko pokušava da izbegne pažnju jučer, kako je pogodio ulicama New Yorka uoči intervjuu Good Morning America, što ne manje od četiri promjene outfit.

Međutim, navijači pjevačica bili su čak i ljuti od nje, i počela da bombarduje Perez sa psihotičnim tweetova i prijetnje smrću.

U znak protesta, Gaga je pisao ovu izjavu na Tumblr stranici njenog Born This Way Foundation:

"Iako to može biti teško ponekad čuti stvari koje ljudi govore i pišu o meni, ili je priroda industrije koja nas gradi da nas sruši, osjećam potrebu da vam svima obrati ovdje u ime Born This Way Foundation.

Good Morning America [/ i] studijima zadnji] "Slanje prijetnje bilo koje vrste, koristeći pun mržnje ili uvredljiv jezik, i izazivanja drugih na internetu nije podržan od strane mene ili bilo čega što se ja zalažem. Ono što sam vidio zbivalo je pogrešno i uznemirujuće za mene, a ja sam vrlo jasno kako se osjećam o jednakosti i suosjećanja. "znam kako ljuti se osjećate ponekad, i znam da kada kažu stvari o meni mislite da su im govore o vama kao dobro. Ali muzika je o ljubavi, a iznosi oko sharing u magiju pozorišta. "Iako je pop kulture i društva su postale negativne i kritičke umjetnika tokom godina, baveći se ovom negativnost ste dopuštajući mu da se širi [sic]."

To, naravno, nije samo izazvala sama uhodi potraživanja. Sve to slijedi Gaga navode da je njen Hilton rugali na dan je pretrpjela joj povrede kuka, rekavši da joj je poslao sliku svog u kolicima sa riječju "KARMA" napisano preko njega. Ona je također tvrdio da je slika istaknuta Madonna drži pištolj uz glavu.

Par nekad bliski prijatelji, ali su definitivno pala u posljednjih godinu dana. Pitam se šta lit iskra koja je zapalila ovo neprijateljstvo?

IZVOR: TUMBLR.BORNTHISWAYFOUNDATION.ORG