Lady Gaga Comeback - novi singl i datum puštanja ARTPOP-a | BA.rickylefilm.com
Osobe

Lady Gaga Comeback - novi singl i datum puštanja ARTPOP-a

Lady Gaga Comeback - novi singl i datum puštanja ARTPOP-a

Prikolica teaser Lady Gaga ARTPOP pojavljuje online

Lady Gaga je dao fanovima prvi pogled na svoj novi album ARTPOP nakon što je jučer premijerno novi trailer teaser online.

U arty kratak snimak, Gaga se vidi - zajedno sa crnka kose - lizanje set metala prstima dok je gleda prazno u kameru.

Nema nove muzike u 23 sekundi isječak. Međutim, čini se da ljudi koji govore da se Lady Gaga na snimanju svog novog spota ili Photoshoot pozadinske buke.

Zvezda potvrdio novo izdanje ranije ovog mjeseca. Novi singl Očekuje se da će na policama 19. Avgusta 2013. Godine.

Album će biti dostupan za prednarudžbu 1. Septembra 2013. Godine ispred svog 11. Nov datum izlaska.

Gaga se očekuje da zadrži samonametnute Twitteru tišina dok se album je van.

POGLEDAJTE teaser CLIP ispod:

Dana 12. Jula 2013. Godine, napisali smo.

Lady Gaga je najavila da će njen novi album ARTPOP biti objavljen kao dio aplikacije 11. Novembra. Bad Romance Hitmaker potvrdio datum izlaska svog željno očekivani treći studijski album preko svoje Facebook stranice. Prema saopštenju objavljenom na sajtu za društveno umrežavanje, piše: "Sagradili su TechHAUS, tehnološka grana HAUS OF GAGA, sama aplikacija je muzički i vizuelni sistem inženjering koji kombinira umjetnost, moda, i tehnologije s novim interaktivnim svijetu zajednica." Daljnje razrade o detaljima novog izdanja, izjava nastavlja: "Album 'ARTPOP' muzički odražava kreativni proces Gaga kao ona prolazi kroz medije svakog izvođača sarađuje sa, postigao nacrt njenog putovanja Rezultat, a." Bijes "elektronskih strast i bijes, definiranje svaki umjetnički proces od početka do kraja, 'ARTPOP' može značiti ništa. Ali za nju, ovo je proslava opsesija." U saopštenju je također potvrdio da je prvi singl sa albuma / app će biti objavljen 19. Kolovoza, dok su album i aplikacija će biti dostupna na naručiti od 1. Septembra, ispred od 11. Novembra datum izlaska. Vijesti o najnovijem izdanju Gaga dolazi samo nekoliko dana nakon što je Apple odbio komentirati spekulacije da će Poker pjevačica Face da joj uživo povratak na iTunes festivalu ove jeseni u Londonu. Govoreći za NME, glasnogovornica brenda je rekao: "Apple ne komentira glasine ili spekulacije." IZVOR: The Guardian, NME

Dana 9. Jula 2013. Godine, wrote.Lady smo Gaga je ugasiti njen veoma uticajni Twitter profil uoči objavljivanja svog trećeg studijski album.

Pjevač i očisti sve snimke iz njenog računa, što je najviše pratiti na društvenoj mreži.

Međutim, kako se priča u gašenje može biti privremena, kako bi se otvorio put za veliku najavu. Njen bio sada glasi: "Ovo sučelje je gašenje privremeno SETimes ažuriranja.".

Gaga je radio na ARTPOP u proteklih godinu dana. Ona prva je prošle godine zadirkivali najava rekord u septembru.

Ali ona je bila primorana da potisnu mnoge njene aranžmana - uključujući i zaustavljanje ostatak svog Born This Way Ball World Tour - kako bi operaciju hitne kuka.

IZVOR: TWITTER