Lady Gaga potvrđuje novi jazz album sa Tony Bennett: vijesti o slavnim novinama | BA.rickylefilm.com
Osobe

Lady Gaga potvrđuje novi jazz album sa Tony Bennett: vijesti o slavnim novinama

Lady Gaga potvrđuje novi jazz album sa Tony Bennett: vijesti o slavnim novinama

Mi smo uzbuđeni zbog Lady Gaga i Tony Bennett novi album

Imamo sjajne vesti za ljubitelje glazbe: legenda Tony Bennett se udružio sa niko drugi nego naši ludi-oblačenje, buldog koji vole Lady Gaga da proizvede novi jazz album!

Frank Sinatra i Ella Fitzgerald ljubitelje među nama su zaista oduševljeni.

Album, nazvan obraz uz obraz nakon Irvinga Berlina pjesma koja predstavljena tako upečatljivo u 1935. Film Top Hat, bit će od 23. Septembra i uključuje Gaga i Bennett pokriva ručno izabrali klasični jazz melodija - i jedan original pjesmu.

Moramo reći, smo znali Lady Gaga je imala Oodles talenta, ali ko je znao njen glas može biti ovaj moćan, jedinstven i jazzy? Ona je kao moderni Sarah Vaughan.

Dođite do sebe podsjetiti suradnje talentovanog dvojac učinio u 2011. Pokriva The Lady Is A Tramp sa ozbiljnim stavom - i za pregled anything goes, koji će se pojaviti na obraz uz obraz.

Mi smo ozbiljno uzbuđeni!

Dana Friday 25 januara 2013. Godine, napisali smo.

Lady Gaga je potvrdila svoje planove objaviti jazz album sa legendarnim Crooner Tony Bennett.

Je starleta tvitovao sliku o sebi i Bennett zajedno obavljaju, pišući: "I evo ja i moja zgodan datum, ja jednostavno ne mogu čekati za naš zajednički album, on je moj dragi."

Benentt pridružio Gaga na pozornici u Bijeloj kući osoblja Ball ranije ove sedmice, koja je održana kako bi proslavili P stanovnik Baracka Obame inauguracije. Duo izvodi ogoljena verzije svojih hitova Born This Way i Ti i ja Oni su Previosuly zajedno radili na njegovom 2011 Duets album, sarađuju na jazz klasik The Lady Is A Tramp

Nema dodatne informacije o tome kada će se jazz rekord biti pušten na slobodu. U međuvremenu, Gaga radi na svom trećem studijskom albumu, ARTPOP, vjeruje da je zbog za puštanje u proljeće 2013. Godine.

WATCH LADY GAGA JE I Bennett 2011 DUET

IZVOR: TWITTER

Mi smo zacrtali Lady Gaga najviše čudan i prekrasan stil trenutke