Lana Del Rey Blue Jeans Plan B iLL Manors - zabavne vesti i recenzije | BA.rickylefilm.com
Osobe

Lana Del Rey Blue Jeans Plan B iLL Manors - zabavne vesti i recenzije

Lana Del Rey Blue Jeans Plan B iLL Manors - zabavne vesti i recenzije

MUSIC: Ove sedmice smo Loving.

Čuti Lana Del Rey je novi singl! Plus, Plan B, Gorillaz i Regina Spektor da se vrati...

Lana del Rey

Track: Blue Jeans

Od: Born To Die, od sada

Jeste li još uvijek zaljubljen u Lana Del Rey? Pa, da, ako joj je BRIT Award javno-glasali za međunarodnu Breakthrough Act je suditi po. A predviđamo da ćete biti zaljubljen u nju novi singl, Blue Jeans, previše. Mi znamo da je kraljica tužno već, ali to posebno staze vidi nju stavio štene pas oči i usne na jednu stranu da usvoji kiselo, više iskrivljeno rub. I mi otkriti malo da gangster stav ona je stalno ukazivao na oko tamo, kao i? Ovo bi mogla biti naša omiljena Lana stazi još.

Plan B

Track Ill Manors

Od: od zlostavljanja Manors, objavljen 7. Maj 2012

On bi mogao biti jedan od samo zvezde u istoriji celebkind nositi Armani odijelo loše, ali mi ćemo to zameriti Plan B - pogotovo sada smo čuli njegov povratak singl, loše Manors. Ovo je prvi muzički zalogaj reper / pjevač je visio pred nama jer mu je hvaljene drugi album, kleveta Strickland Banks (2010), i vidi zvijezda odvesti na grimier, politički i dramatičniji pristup od svog duševan prethodnog ponude. Šta više, tu je film koji prati album, koji je također postavljen da bude pušten u maju. Parcela će imati šest, kratka, između povezivanje lik priče, od kojih je svaki u pratnji drugačiji rep numeru iz zapisnika. Volimo kad umjetnik dobiva kreativni! Roll maja.

Regina Spektor

Track: All The Rowboats

Od: Ono što smo vidjeli od jeftinih Sjedala, objavljen 12. Maj 2012

I Plan B nije samo jedan pravi povratak. Rusko-američki anti-folk superstar Regina Spektor još jednom ušli u našu pomalo ironično, muzički periferije sa ovim obično Moody novi singl - prvi koji će se uzeti iz svog novog albuma, a prvi studijski album što smo čuli od nje, jer Far u 2009. Godine (iako je odigrala stazu sada uživo za nekoliko godina). Mi smo posebno koje je programiran zamku i vokalno beat box (vrsta) na kraju. Provjeri:

Gorillaz, Andre 3000 i James Murphy

Track: DoYaThing

Od: Converse Tri Artists, One Song Saradnja

Blur su se vratili, a sada i Gorillaz su previše. On je u top formi, da Damon Albarn, a ova saradnja za Converse trenera sa OutKast Andre 3000 i James Murphy stoji kao iskaz. Krajnji u pop muzike hira, to je funk-laden spoj retro otkucaja, malo jezivo, off-ključ synth i hip-hop. Mi volimo. Mnogo.

The Futureheads

Track: Acapella (Kelis Cover)

Od: Radio 1 Live Lounge

Oni su malo oraha, da Futureheads mnogo. Tako da smo bili oduševljeni da su odlučili dati Kelis 'ples remek Acapella berbernici kvartet makeover (ozbiljno) u Radio 1 Live Lounge. Lud? Da. Ali sjajan nijedna-the-manje.

Pogledajte sve slike iz Brit Awards 2012

Grammy 2012. Godine - svim dobitnicima i GOSSIP

CELEBRITY promjene imena - ŠTA LANA je stvarno ZVANA