Latitude 2018: Vine review Najznačajnije - vijesti o poznatim ličnostima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Latitude 2018: Vine review Najznačajnije - vijesti o poznatim ličnostima

Latitude 2018: Vine review Najznačajnije - vijesti o poznatim ličnostima

Širina 2013: Naša Vine-svjetla

Jednom davno, festival je značilo da pije toplo jabukovače i lunjao iz jedne faze u drugu da označite akata sa liste koje morate vidjeti. Nije tako u Latitude.

U jednom vikend, gledali smo kasno u noć film i gothic mjuzikl u šumi, smijali Eddie Izzard u komediji šator, raved u šumi (na Dermot O'Leary, slučajno), osjećao kulturan gledanje klasične muzike iz punt na jezera, jeli naši težinu u fancy festival hrane (organska falafel za večeru sa Froyo za puding? Da, molim) i poštovati (ali nije učestvuju) u različitim Crafting aktivnosti.

Na žalost, uzeli smo ne Vines naše bahate hrane ili hirovito pozorište, ali jesmo snime neke prilično super akata. Jer dok sve ostale stvari je bio divan, došli smo za Širina je impresivna muzička linija-up. Evo naših Vine-svjetla festivala.

Jessie Ware

Nakon što ste vidjeli (i volio) Jessie Ware u Somerset House prije nekoliko dana, nismo mislili da set pjevačica bi mogla biti bolja bila. Ali, bez obzira na mnogo gore vremenu od nje prethodne svirke, Jessie stvarno dobio publiku na noge, - poziva nas da uradimo "dva koraka" Sweet Talk. Kao što možete vidjeti iz ovog Vine, dužni smo.

Yeah Yeah Yeahs

Do tog trenutka, bilo je jasno naš prognozira od zida do zida sunce neće dogoditi. Ovo nije smetalo Karen O, ho upali binu sa peroksidom plavom kosom i žestoke žutim outfit.

Hot Chip

Hot Chip su neverovatan. Pjevač Alexis Taylor je nosio Kraftwerk T-shirt u počast legendarnom njemački bend koji su naslovu nakon seta, što smo voleli. Iznova i iznova je bio trag koji zaista poslao publici divljini, stoga neke prilično klimavim snimanje kao što smo pokušali da loza sredine ples.

Kraftwerk

Nakon njihovog epski nastup na Tate Modern ovog proljeća, njemački elektronski legende Kraftwerk doveli svoje 3D ekstravagancija na Latitude. Naša telefon je umro u ovom trenutku (previše selfije od nas nosi 3D naočale), pa smo ukrali naše brata Vine video (žao nam je Nick, nadam se da ti ne smeta).

James Blake

To je prilično nezgodno pokrenuti intenzivan, emocionalno-optužen učinak na glavnoj pozornici na velikom festivalu (naročito u žestok suncu), ali James Blake uspio koristeći uši baze i neverovatan glas. A * mnogo * gomile su nosili sunčane naočale da prikrije bilo naviru sredine pjesmu (ovaj recenzent uključen). We loved James Toliko smo učinili još jedan Vine da pokaže koliko glasno bas je (nažalost, nekako nije uspio).

Objelodanjivanje

Na nedjelju navečer smo otkaz off Grizzly Bear i Foals za pravilno ples Disclosure. Širina je uvek nije imala danciest line-up, tako da smo htjeli da vidimo kako oni i Rudimental prošli. Srećom, oni su više nego isporučeno, uprkos apsolutno zabili su skloni i biti zaglavljen iza grupe koji je želio da snimi kompletan set. Zasun i White Noise poslao lud publike, kao što možete vidjeti.

Na žalost nedostaje iz naše Vines, ali dostojan počasnu nagradu su Bobby Womack (duša legenda osvaja nagradu za najbolji festival stil u glavi do pete crvene kože odijelo i usklađivanje vrh poklopca), i Beach House. San-pop Baltimore duo igrao slavnu skup melodične himne, a pjevač Victoria Legrand = naše nove kose zaljubljena.

Žele više? Pogledajte našu sliku okrugli-up festivala.