Laura Carmichael Downton Abbey intervju - zabavne vesti | BA.rickylefilm.com
Osobe

Laura Carmichael Downton Abbey intervju - zabavne vesti

Laura Carmichael Downton Abbey intervju - zabavne vesti

TV: Laura Carmichael Intervju

Modni razgovori glumica, njen san ko-zvijezda i šta se dešava na tipičan dan na snimanju Downton Abbey.

GLAMOUR: Odjeća bili puno labavija u 1920. Da li to učiniti bilo lakše nositi kostime na setu?

Laura:. "Apsolutno Sjećam se u prvoj seriji ne bi bilo nekoliko minuta hoda od prikolice do zamka u steznici, do kamenim koraka, uz cipelice To bi vas tri puta duži što su prošli kroz.. Rata, morali su biti praktični. Suknje su došli i imali smo kraći korzete. "

G: I dalje je imao Korzeti?

L: "Mi i dalje imali steznici bliže dugo grudnjake, ali sličan oblik Divno je da se ne može baš tako suzdržao struka su pad, ali to nije bilo preko noći promjene; ​​to nije bilo sve odjednom smo bili... U 20-im modi. Te suptilne promjene dolaze iz praktičnih razloga. To je zaista uzbudljivo. "

G: Da li ste imali omiljeni outfit?

L:. "Prošle serije, volio sam ono što sam nosio na farmi moram da nosim pantalone i duge čizme i stvari, ali sada imam, pa, ja ne mislim da se pojavila 'til epizoda tri u ovom serija, ali nije bilo ova lijepa bluza i suknja sa pao struka, blago kroja s dugim rukavima, vrlo elegantan siluetu. Radili smo dosta s bojama. Rad sa karakterom, odabrali smo dosta jantara i spaljena boje narančasta. Nikada u milion godina bih ga nositi sama, ali to stvarno radio za karakter i to je bilo tako laskavo. "

G: Kako je bilo raditi sa Shirley MacLaine?

L: "Bilo je divno To je bilo prvih nekoliko tjedana snimanja, a ona je pravi holivudski legenda je teško pokušavao da ne izgledaju strahopoštovanje prema njoj kao što smo snimali bismo dobili, rekao je isključen od strane direktora za zuri... Na nju. "

G: Mora da je bilo čudno za nju jer očigledno je da su svi bili zajedno dugo vremena i dolaze u to.

L:. "Ona nije gledao emisiju i ranije, ali onda je sve to gledala i volela likovi Svi smo bili tako jednako uzbuđena i ona je tako divan posao, to je bio uzbudljiv udisati svježeg zraka, svi vrlo je entuzijasta, a kamoli da ona može reći priče o Marilyn Monroe i njen izuzetan film u karijeri. "

G: Da li nam možete razgovarati kroz proces snimanja? Ne dobiti skripte koje daleko unaprijed. Jesi li na setu kada ih dobiti?

L:. "Ponekad mi ćemo snimati i dobijemo skripte na dan, što znači da ne razgovaraju jedni s drugima za ostatak dana snimamo duge sate, počnemo u osam sati, što mi znači moraju biti kamera spremna do tada, što znači šest sati stolici, frizuru u jedan sat, a zatim make-up i kostime, tako da smo spremni za osam. Onda smo probe i počne snimanje filma čim smo može. "

G: Ako bi mogli imati jedan glumac ili glumica gost u Downton Abbey ko bi to bio?

L: "Rekao bih da Ryan Gosling, ali mislim da je očigledno jedan."

Downton Abbey serija 3 je dostupan na Blu-ray i DVD sada zahvaljujući Universal Pictures

DOWTON ABBEY: ON-SET SLIKE

Downton Abbey STARS: VIDI njihov stil