Leighton Meester osuđuje sudski slučaj protiv majke - celeb vesti | BA.rickylefilm.com
Osobe

Leighton Meester osuđuje sudski slučaj protiv majke - celeb vesti

Leighton Meester osuđuje sudski slučaj protiv majke - celeb vesti

Leighton Meester osvaja sudski postupak protiv njene majke

Leighton Meester dobila je sudski spor protiv svoje majke.

Njih dvojica su upletena u dugotrajni sudski bitka od Leighton početkom prošle godine podnio tužbu protiv Constance Meester, navodeći da joj je majka provela novac Leighton poslati kući za nju mlađi brat na sebe.

U doba kad je Leighton prvobitno podnijeli tužbu, Constance je podnio kontratužbu od 3 miliona €, tvrdeći da je ona duguje jer je žrtvovala svoj život kako bi se omogućilo joj je kćer da uspije. Međutim, ona je kasnije odustala od slučaja.

Na sudu, 26-year-old star je tvrdila da je poslala kući mjesečnom iznosu od 7 € (4 €) kako bi pokrili troškove liječenja bolesnog brata, ali njena majka potrošio novac na kozmetičke zahvate, kao što su botoks i kose ekstenzije. Prema TMZ, Constance je tvrdio da Leighton je također dogovoreno da joj sa 10 € mjesečno pokriti svoje lične troškove, ali je sudija presudio u korist Leighton, navodeći da nijedan takav sporazum ikada postojala. Leighton očigledno nije tražio da se oporavim bilo novca od svoje majke, ali jednostavno želio Constance da ostanu iz njenog života, kao i sigurnost da će u budućnosti njen brat će dobiti novac koji je potreban.

CELEBRITY SUD STYLE

Gossip Girl STYLE SPECIAL

IZVOR: TMZ

Dana 13. Decembra 2011. Godine, napisali smo.

Leighton Meester 's majkom je pao na 3 miliona € tužbu protiv glumica, u kojem je tvrdio da je Gossip Girl zvijezda duguje joj za' žrtve 'Ona bi se osiguralo njen uspjeh.

U julu, Leighton je počeo sudski postupak protiv njene majke, Constance Meester, navodeći da Constance proveo novac namijenjen za medicinske troškove svog sina na razne kozmetičke zahvate, uključujući i ekstenzije za kosu i botox tretmana.

Kao odgovor na to, Constance je podnio kontratužbu za 3 miliona €, što je ona tvrdila da je duguje jer je imala "žrtvovala njenu sreću" da pomogne Leighton nastavi glumu.

Je majka glumica također tvrdi u tužbi da je potrošila oko 230 € na privatnom školovanju i glume za Leighton, i pozvao na usmeni dogovor u kojem Leighton su se složili da joj dam 10 € mjesečno.

Leighton negira sporazum i navodi se da, bez obzira na njena majka odustaje od tužbe, glumica još uvijek traži presudu koja će izričito navode da ona ne duguje njena majka sva sredstva.

Dana 26. Jula 2011. Godine, napisali smo.

Leighton Meester 's majkom, Constance, tvrdi da joj je poznati kćer napao s bocom.

Tvrdnje dolaze samo dan nakon što je objavljeno da Leighton je počeo sudski postupak protiv Constance zbog tvrdnji da je ona koristi novac - za cilj da plati za medicinske troškove njenog bolesnog brata - na broju estetskih zahvata.

Međutim, sada je prijavljeno da je Constance je od podnio kontratužbu protiv nje Gossip Girl glumica kćer zbog incidenta navodnog nasilja u decembru 2010. Godine, u kojem Leighton je rekao da je "u više navrata [udario] joj flašom".

U dokumentu, koji je podnesen u LA-u Višem sudu, tvrdi da je Leighton morao biti skinuo svoje majke njen mlađi brat nakon što je postao "ludi" za vrijeme svađe.

Constance takođe tvrdi da je novac dao joj je Leighton za njen sin je bio poklon, treba da posluži kao "naselje za sav novac koji joj je pomogao da za svoju kćerku".

Celebrity sud Style