Lena Dunham od djevojčica: intervju i činjenice | BA.rickylefilm.com
Osobe

Lena Dunham od djevojčica: intervju i činjenice

Lena Dunham od djevojčica: intervju i činjenice

11 stvari koje volim kod Lena Dunham

Mi smo srce ti, Lena. ❤️

Djevojke je preko i uz to duboka tuga da nećemo viđati onoliko Lena Dunham na našim ekranima.

Ne samo da je Lena talentovan pisac i glumica, ali ona nas je osvojio preko na više načina; od nje dati-no-sere stav, njena otvorenost o svojoj borbi i njen jak selfi igre.

Evo 11 razloga da je obožavaju.

Ona podržava druge žene

To je nemoguće svaki put Lena Dunham je podržao žena i ženskih uzroka na ime, bilo da je u intervjuima, njeno pisanje rada ili na društvenim mrežama. Nemojmo zaboraviti put mi je zabila za prijatelja Taylor Swift (više o tome kasnije), kada joj je golo tijelo ovjekovječio u vosak posao za Famous spot Kanye West.

Ona kaže kako jeste, uvijek

Kada tabloid časopis tvrdi da zna Lena 'mršavljenje dole tips', Lena je odgovorio dijeljenje svoje tips alternativa mršavljenja na Instagram koji je uključivao "anksioznog poremećaja" i "An izborima koji otkriva pravu dubinu američke mizoginije." To je samo jedan primjer od Lena je otvoreno sjaja.

Ona je super talentovan pisac

Od the Girls pisma, da je Lenny Pisma i njene knjige, a ne takva devojka, pisanje Lena je pametan i duhovit u jednakim mjerama.

Ona nosi luda ljepotu izgledom i ne daje nikakve fucks

Pink maskare i 90-ih godina stil visok rep? Naravno, kaže Lena.

Ona je BFFs s Taylor Swift

Da, dva su dugogodišnji bezzies i Lena čak pridružio Taylor Swift na pozornici u New Jersey-a MetLife Stadium za nju 1989 World Tour. Zapamti?

Ona je otvoreno o svojoj borbi

Lena je otvorena o svojoj borbi s menstrualnim stanje endometrioze godinama i dijeli s fanovima da je "bez bolesti" u iskren i otvoren Lenny Pismo u travnju 2017. Godine.

Njen autoportret igra je jak

Lena zbirka selfija na svom Instagram su jedan od najvećih stvari na društvenim mrežama, bez obzira da li ona pokazuje fanovima novi komad odjeće, njen look ili dobivanje goli za kupanje pic. Samo nemojte očekivati ​​savršen rasvjete i pažljivo izrađen uglova - Lena radi stvari na svoj način.

U stvari, tako da je čitav svoj Instagram

Slučaj. 👆👆👆

Dala nam je Djevojke

Nuff said. Volimo Girls.

Svoje modne izbore su hrabre i sjajan

Samo je odvesti Met Gala 2017 izgleda kao primjer.

Njen odnos je sladak AF

Lena je dating dečko Jack Antonoff, vodeći gitarist benda Fun, od 2012. Godine i oni su sladak kao pakao. Oni stalno šiklja jedni o drugima na društvenim mrežama, kao kad Lena ovo napisao nakon njena ljubav obavlja na US Glamour Women of the Year Awards:

"Ova lijepa, tolerantan i pun ljubavi čovjek je bio moj partner za skoro 5 godina Večeras je on. Igrao America the Beautiful na akustičnoj gitari, dok smo čast Hillary Clinton na Glamour Women of the Year Awards. Nema izazov, veliki ili mali, on se neće uzimati u sa svaka ćelija njegovog bića i živi da se stvori trenutke mira i veze. Lucky me ".