Leona Lewis intervju Glassheart - zabavne vesti i recenzije | BA.rickylefilm.com
Osobe

Leona Lewis intervju Glassheart - zabavne vesti i recenzije

Leona Lewis intervju Glassheart - zabavne vesti i recenzije

EKSKLUZIVNO: Leona Lewis Intervju

Mi zgrabite ekskluzivni riječ sa X Factor zvijezda o modi, zabava i njena prekrasna novi album, Glassheart.

Čuli smo da je jedan [Collide] i album artwork je ubijen Guy Aroch (koji je bio Blake Lively između ostalih). Ono što je bilo raditi s njim i da li ste zadovoljni rezultatima?

LEONA: Guy je nevjerojatna i tako divno. Kad sam se zajedno sa ljudima, u muzici, u umjetnička djela, u svemu; uvijek daje najbolje rezultate. Bio je tako divan i stvarno personable i samo želim da me 'preko na fotografijama - nismo htjeli da bude kruta i željeli smo da to bude zaista prirodno i on je definitivno bio u stanju da snimite.

To je vrlo eklektičan pucati u smislu stila. Jeste li izabrati svoju garderobu?

L: Da, definitivno. Vidio sam Guy rad i znao je da je on definitivno da uradi. Ništa se vrši poštom, sve se radi tamo i onda, što mislim da je stvarno cool način za snimanje. Što se tiče stila da je mješavina između stilista i svoje odjeće.

Šta si sebi?

L: Dosta visoke ulica i neke Missoni, D & G.

Što je omiljeni deo svoj posao?

L: Mislim da je na turneji. Valjda zato što je tako novo za mene kao što je bio prvi put da sam to uradio, samo prošle godine. Dakle, u ovom trenutku bilo bi touring.

Ste napravili i novi spot za svoj singl, Collide, nedavno. Kako je to bilo?

L: Dakle, video, opet smo nekako uzeo naturalistički pristup. Snimali smo na plaži. Mi smo imali scene koje su bile mnogo veze s oceana i pada talasa, sa prijateljima, i samo generalno velika energija i vibracije.

Ko ti je modna ikona?

L: I love Thandie Newton. Volim svoje modne smislu kao ona je stvarno klasik. Volim neke odjeću koja Dita von Teese nosi previše. Opet, mislim da je samo vrlo klasičan i stidljivim.

Jeste li veliki sljedbenik mode?

L: Ja volim malo mode. Odrastao sam mnogo toga kao moja mama i tata su imali odjeće trgovinama tako da je moja mama je uvijek dizajnira puno i definitivno imao to kao utjecaj. Volim oblačiti!

Mi jesi li vidio nešto io nedavno u svoj dizajn i tu su uvijek bili glasine odjeće linija - možemo očekivati ​​da uskoro vidim ništa od tebe?

L: Nadam se. To je takva obaveza, iako i ja smo bili u tolikoj mjeri u moj rekord i na turneji. Da bi se to [modnu liniju] Stvarno moram imati određeno vreme da bi mogao da se posveti tome. To je definitivno nešto što želim da uradim, ali mi samo treba naći vremena za to.

Ko će biti vaš krajnji tri večeri gosti?

L: Kevin Spacey, David Bowie i Marilyn Monroe.

Koje nove glazbene imaš na svom iPod-u ovom trenutku?

L: Osim ako je radio na Ja obično slušam stvari koje je vrlo različito od onoga što ja radim. Upravo sam kupio novi pokrenuo Swans album i vrlo je alternativa i neraspoložen.

Leona Lewis i Avicii je novi singl Collide je sad. Njen album Glassheart je od 28 Novemeber 2011

WATCH Leona Lewis 'NOVI SPOT ZA sudariti OVDJE

OVAJ TJEDAN SMO loving...

CELEBRITIES LIKE LEONA IN HIGH STREET ODJEĆA