Liam Gallagher Nicole appleton love dijete - vijesti o poznatim ličnostima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Liam Gallagher Nicole appleton love dijete - vijesti o poznatim ličnostima

Liam Gallagher Nicole appleton love dijete - vijesti o poznatim ličnostima

Nicole Appleton razbija tišinu nakon afere

Tri tjedna nakon što je izašla da je njen suprug Liam Gallagher je otac ljubav-dijete, Nicole Appleton zajedničko malo inspiracije na twitteru.

Postavljanje slika tri djevojke na plaži u kojem su izložena LOVE sa svojim prstima, poruka na sliku rekao: "Najbolji prijatelji su ljudi u vašem životu koji vas smijati glasnije, osmeh svjetlije, a žive bolje".

U subotu bivši Svih Svetih pjevač retvitovan Rev Run, "Ne zaboravite da nikad nije dao ljudima, životu i neprijatne okolnosti promijeniti HAPPY živoj osobi da ste bili #KeepGoin!" ističući njen način razmišljanja.

To je pokazalo da Liam nije zvao svoju ženu jer vest njegove afere sa novinarkom Liza Ghorbani. Nicole je majka rekla u Velikoj Britaniji publikacija: "On je nazvao dan prije nego što je izašao, a on nije bio u kontaktu od, kako je rekla, dodajući:" Ne može uhvatiti ga. Ona je potpuno uništena. To je tako od karaktera za Liam znam. "

Dana 22. Jula 2013. Godine, napisali smo.

Liam Gallagher i Nicole Appleton navodno podijeliti po bivšem Oasis pjevač podnio tužbu u odnosu na navode.

Appleton je očigledno bio na odmoru na Floridi sa svojim sestrama i nagađaju o identitetu pjevačice kada joj je pjevačica navodno zvao.

"To je bio prvi Nikol čuo za to. Nije bilo apsolutno nikakvih naznaka da dolazi", reče Nikol majka Mary.

"Ona je potpuno uništena. On je uz zna o svemu tome i da joj nije rekao ništa, to je ono što je jedan od najgorih za nas.

"Saznala kada svi ostali. Ništa o novinaru Znala, ona nije imala sklonosti. Nicole je u bita. Oni nisu razgovarali još od ju je nazvao i rekao joj što se dogodilo dan prije nego što je u novinama. "

Priča izbio kada američki novinar Liza Ghorbani tvrdio da Liam je bio otac njenog sedam mjeseci stara kći Emma.

Ona mu je navodno upoznao u maju 2010. Godine su imali aferu. Ona tvrdi da su imali DNK da potvrdi identitet oca.

Liam, koja ima 12-godišnjeg sina Gene s Nicole i 13-godišnjeg sina Lennona s Patsy Kensit, tuži New York Post za štampanje priče.

IZVOR: Mail on Sunday