Lily Allen i Katie Hopkins - Tvih fejs - Lily Allen arguments - poznate ličnosti Katie Hopkins je objavila vest sličnosti | BA.rickylefilm.com
Osobe

Lily Allen i Katie Hopkins - Tvih fejs - Lily Allen arguments - poznate ličnosti Katie Hopkins je objavila vest sličnosti

Lily Allen i Katie Hopkins - Tvih fejs - Lily Allen arguments - poznate ličnosti Katie Hopkins je objavila vest sličnosti

Twitter svađa: Lily Allen ponovno preuzima Katie Hopkins

Moraš predati Lily Allen - ona ne preuzima nikakvu online zlostavljanja ili trolling od bilo koga - posebno "kontroverzni kolumnist" Katie Hopkins.

Par je ranije imao Twitter pljunu kad Hopkins rekao grozne komentare o Lily Allen dobija na težini nakon što su djeca. I ovaj put, Katie ju je ponovo istopljena off u koloni za The Sun, pozivajući Lily "kratku-a ** majka u velikim gaće" nakon Allen objavljeno sliku o sebi na Instagram, pleše u donji veš.

Priča je pokupio u redu! Magazin, oni tweetovao na Lily, a ona je uzvratila sa ovaj komentar:

@OK_Magazine @KTHopkins iskreno definira nepotrebno, kao što to čini ovaj članak, kao što to čini vaš časopis. Oba sve što nije u redu s čovječnosti

- Lily Allen (@lilyallen) 30. Maj 2014

Ona je potom dodao: "Fat sramoćenja, žena mrzi, visoko moralno f *** tards. Samo prestani tvoju jadnu postojanja, ti nothing.for nikoga srlsy."

Lily zatim je spomenuo pritisnite priča iz 2007. Godine, kada je Katie fotografisan u romantičnom klinču u polju:

@KTHopkins siguran, kladim se da te paps su samo visi u nekim prigradskim polja i dogodilo naići na svoj 'nered'.

- Lily Allen (@lilyallen) 30. Maj 2014

Katie je odgovorila "Možda sam večerala al fresco, ali barem nisam snimim sebi to radio i nisam imao nekoga da drži moje dupe u mene". A onda Lily je rekao: "Sigurno, kladim se da te paps su samo visi u nekim prigradskim polja i dogodilo naići na svoj 'nered' '.

Ostatak svađa je nešto ovako:

@KTHopkins ostati elegantan babe.

- Lily Allen (@lilyallen) 30. Maj 2014

Fuj. Dok je Lily mogu odgovoriti na srednji komentari Katie je kao nijedan drugi, može Katie samo prestati sa Lily / žensko celeb bashing? To što Twitteru prilično gadno mjesto.

U srijedu 5 februara 2014. Godine, napisali smo.

Jučer, Lily Allen je na Twitteru i ustao za sebe protiv Katie Hopkins i njene oštre komentare.

The Apprentice zvezda, okrenuo gadan komentator osoba, da li je intervju sa celebrity časopis ove sedmice i istopljena off gotovo svaki osoba ide - uključujući i Lily Allen.

28-godišnja pjevačica i majka dvoje djece, nije imao ništa od toga, iako, i uzeo je bes se na Katie putem Twittera.

Potrebno je napomenuti, puno tih tweetova su u međuvremenu obrisan.

Reagujući na Katie Hopkins kaže da Lily je izgledala "prilično odvratno" za sticanje dvije kamene nakon djecu, Lily tweetovao: "Da, nakon što je tragično je izgubio dijete tako kasno u mojoj trudnoći možda sam stekao par kila, ja sam jedan od mnogih koji nalaze utjehu u hrani, "

"Dva trudnoća koja je uslijedila su zastrašujuće zbog onoga što se ranije dogodilo i bio sam prilično na krevetu-ostatak za 20 mjeseci", dodao je zvijezda.

"Nisam vršio, jer nisam htio da rizikujem i dovoljno ljevkasto, opstanak moje djece osjetio važnije nego biti mršav."

Reci joj, Allen!

Lily je nastavio, i zamolio je Twitter sljedbenika:?.. "Može li mi neko reći šta Katie Hopkins radi osim ići na televiziji omalovažavam off djevojkama pola njenih godina Ps Katie izgledu su očito toliko važno Uvek plastične operacije ya znam, možda su mogli sašiti usta se dok su oni popraviti vi ostali. "

Kasnije, Lily tweetovao: "Žao mi je zbog toga, ali moje bebe su osetljiva tema i dao sam joj ono što ona želi odgovarajući Sada ću da sve to izbrisati.".

Njen posljednji poruku Katie je bio možda i najbolji - napisala je na Twitteru ovu sliku (ispod), uz naslov: (sic) "Idem u radnju, želim ništa Katie?"

Lily Allen: 1 - Katie Hopkins: 0

Poznata Twitter svađa