Lily Allen raspravlja o novom pop materijalu - celeb news | BA.rickylefilm.com
Osobe

Lily Allen raspravlja o novom pop materijalu - celeb news

Lily Allen raspravlja o novom pop materijalu - celeb news

Lily Allen razmatra novi pop materijala

Lily Allen potvrdila da je podešen da povratak u muziku, i otkrio više detalja o svom budućem albumu. 27-godišnji pjevač je otkrio da će biti otpuštanja glazbe pod njom u braku ime, Lily Rose Cooper, bez obzira na pronalaženje slavu kao Lily Allen. Govoreći juče Allen je rekao: "To je sjajno raditi na svoj tempo, bez druge obaveze nego da muziku sam uzbuđen da se ide natrag u studio.". News of Allen 's potvrđenom povratak dolazi samo dva mjeseca nakon što je napisala je na Twitteru da je ponovo u studiju u lipnju.

Ona je objavljeno: "Vi ćete biti drago da znate da ja sam trenutno u f ** king studio sa @GregKurstin zato umukni PETER [sic] je" Not Fair Hitmaker povukao iz industrije u 2009. U to vrijeme, Allen je pisao izjavi za svoj blog na kojima je pisalo: "Samo da znaš, nisam reprogramirani moj rekord ugovor i da ne planira da se još jedan rekord (aplauz)." Od njenog odlaska u penziju 2009. Godine, Allen je stvorio svoju liniju odjeće i vintage shop se zove Lucy In Disguise, započela svoju izdavačku kuću i oženio Beau Sam Cooper u junu prošle godine. Njih dvojica su od dočekali svoje prvo dijete. Allen je potvrdio prošlog mjeseca da je par očekuje svoje drugo na kraju godine.

SEE LILY ALLEN'S STYLE EVOLUTION OVDJE

OVAJ TJEDAN SMO volim. Muzičke kritike i video

IZVOR: Daily Mail

Dana 20. Juna 2012. Godine, mi wrote.Lily Allen je potvrdila da je snima novi materijal, a trenutno je ponovo u studiju.

Penzionisani pop zvijezda je otkrivenje na Twitteru, u odnosu na Kate Nash 's nedavnim muzički povratak, koji je smatra na sajtu za društveno umrežavanje kao "kul".

Kao odgovor na to, muzički urednik bloga Popjustice je Peter Robinson, je rekao: "To je bolje nego bez muzike uopšte nije to zar ne LILY.".

Allen tada odgovorio: "Vi ćete biti drago da zna da ja sam trenutno u f ** king studio sa @GregKurstin zato umukni PETER [sic]!"

Ona je tada započela na izjavu, pisanje u studiju: "Ništa strašno stvarno im samo bacanje s ** t na zid i vidi ako se nešto palicama."

Kurstin prvi sarađivao sa Allen na svom debi albumu, Alright, Still. On je također producirao follow-up, to nisam ja, to si ti. U aprilu, izvor tvrdi da Allen je pisao novi materijal u RAK Studios u St John je Wood. "Lily je u studiju pokušava različite zvukove i pisanje novih staza", dodao je insajder. "Ona nije u fazi u kojoj ona može početi snimanje, ali novi album je definitivno u toku i postoji šansa da bi mogao biti objavljen početkom iduće godine."

SEE LILY ALLEN'S STYLE EVOLUTION OVDJE

OVAJ TJEDAN SMO volim. Muzičke kritike i video

Stilski uspon Lily Allen