Louis Tomlinson Doncaster Rovers - preuzimanje nije uspelo | BA.rickylefilm.com
Osobe

Louis Tomlinson Doncaster Rovers - preuzimanje nije uspelo

Louis Tomlinson Doncaster Rovers - preuzimanje nije uspelo

Doncaster Rovers preuzimanje Louis Tomlinson ne

One Direction je Louis Tomlinson neće biti fudbalski magnat u skorije vrijeme, jer on nije u svom pokušaju da preuzme Doncaster Rovers, doma fudbalski tim.

Louis i poduzetnik John Ryan je pokušao da podigne novac preko crowdfunding, ali je zaključilo da je njihova ponuda odbijena od strane Football League.

John je rekao BBC Radio Sheffield: "Situacija je da je gomila-finansijer nisu uspjeli i mi smo jako žao zbog toga, ali pravi problem je u Football League.

"Oni su napravili tako sada da ukoliko imate torbu punu novca ćete da se odbio teško."

Louis i John odlučio pokušati spasiti svoje omiljeni klub nakon Doncaster Rovers je ispao u maju ali izgleda John će sada biti zauvijek ostavljajući svijetu nogometa:

"Što se mene tiče, ovo je crni dan za nogomet", rekao je John. "Louis i ja smo u potrazi za učiniti pravu stvar, ali ovo je kraj mog uključivanja u fudbalu sada." To je bio dug ljubavnoj vezi između mene i Doncaster Rovers, ali je pogodio odbojnika danas. Način na koji se osećam sada sumnjam da ću ikad ići u drugu utakmicu u mom životu. "

Jao.

Louis ranije napisao u izjavi: "Za mene, to je sve o fudbalu, zajednica i vraćanje uzbuđenje i želju da što Doncaster Rovers najuzbudljivije klub da igra za u Yorkshire." Želim da vidim pristalice Doncaster Rovers dobiti kluba uspjeh to zaslužuje. Odrastao sam u Doncaster i osjetili ljubav za igru, prolaze kroz grad, to je zbog toga da imam pravi lični strast da Doncaster Rovers uspješna priča. "

Možemo samo zamisliti kako je razočaran mora biti.

Na Četvrtak, 19 lipanj 2014. Godine, napisali smo.

Svi znamo Louis Tomlinson voli svoj rodni grad fudbalskog kluba, ali sada je stvarno dokazao svoju odanost jer je to donio!

One Direction pjevačica je doveo Doncaster Rovers, zajedno sa bivšim predsjednik John Ryan.

Glasnogovornik Ryan je rekao dogovora: "Gotovo je, preuzimanje je završena."

22-godišnji pop zvezda - koji je rođen i odrastao u gradu u South Yorkshire i bila fan doživotnu tima - Pričalo se ranije ove godine planira ponudu za preuzimanje.

On je također igrao za strane tokom prikupljanja sredstava meč za Bluebell Wood dobrotvorne svrhe i protiv lokalnih rivala Barnsley FC u rezervi utakmici - dođite da vidite više.

Dogovor je rekao da je odgođen zbog Louis prava slika, koje su u vlasništvu njegove menadžment tima i da će im pravo na deo novca ostvarenih od koristi svoju sliku ili ime.

Eesh!

Očekuje se puna detalji akvizicije će se kasnije danas objavio na konferenciji za novinare u Londonu.

Mi znamo jednu stvar: tribina će biti preplavljena vrišti djevojke.

Dana 27. Februara 2014. Godine, napisali smo.

Mi često ne pišu o fudbalu, ali kada radimo, to ima tendenciju da bude oko vruće fudbaler, ili Louis Tomlinson od One Direction.

Sinoć Doncaster je Keepmoat Stadion je preplavljen hiljadama Jedan fanova Direction kao 22-godišnji Louis Tomlinson je svoj žestoko predviđeno Rovers debi.

Zamjena Jordan Binns, i igranje protiv Rotherham, Louis Tomlinson je krasila teren oko sat vremena u igri. Premotati opterećenje fanova koji nisu bili tamo da gleda nogometnu utakmicu, još bi dobili uvid u njihove omiljene 1D zvijezda.

Utakmica je završena 0-0.

Dana 13. Januara 2014. Godine, napisali smo.

Louis Tomlinson je potvrdio da je on trebalo da uskoro napraviti svoju Doncaster Rovers debi.

One Direction pin-up otkrio da će se pridružiti momčadi za rezerve igra u sredine do kraja marta, na veliko oduševljenje Directioners bez sumnje žele da biste dobili uvid u njegove noge. Louis pridružio njegov omiljeni nogometni klub u septembru na bazi ne-ugovora, ali je još uvijek u igri za stranu. On je prvobitno zbog igrati protiv Scunthorpe United rezerve u septembru, ali je bio prisiljen da se povuče nakon ozljede u start u posebnoj dobrotvorni meč.

On je rekao: "Mi smo [One Directon] dobio par mjeseci off sada, ali mi smo obično u inostranstvu na turneji tako da ne dobiti da vidim Rovers tako često..." Prije šest mjeseci sam se šalio oko sa jednim od momaka u klubu i šala postala stvarnost, tako da sam na tim! "" ja sam fan otkad sam bio dječak, i išao sa tatom i deda. Ja sam prijavljen kao igrač. Ja sam u redu (kao igrač), igram vraćam - malo hit i propustiti! "Mi planiramo rezerva utakmici u martu, prije nego što je bend ide na turneju u travnju."

Pogledajte intervju Louis 'sa službenim timom YouTube ispod.

IZVOR: DIGITAL SPY

Hot off na crvenom tepihu! Svi Slika iz 1D premijere