Magnetic Man živi na pregledu iTunes festivala - zabavne vesti i recenzije | BA.rickylefilm.com
Osobe

Magnetic Man živi na pregledu iTunes festivala - zabavne vesti i recenzije

Magnetic Man živi na pregledu iTunes festivala - zabavne vesti i recenzije

PREGLED: Magnetic Man žive na iTunes festivalu

Magnetic Man su odigrali ključnu ulogu u rastu popularnosti Dubstep, a mnogi od vokala oni su predstavljena na njihovim prugama, kao i samih pojedinačnih DJ-i (Skream, Artwork i Benga) koji čine ovaj Megazord bas-y , elektronske buke, pucali na slavu na poleđini njihovog uspjeha. Kao takva, njihova zvijezda-okovan klincima, intimni vitrina na iTunes festivalu je posebno posebna, i kao veliki ekrani odbrojavaju do prvog kolebanja, publika zuji od uzbuđenja i iščekivanja dolikuje takvu priliku.

DMZ MC Sargent Pokes predsjedava, zauzimajući hype čovjek dužnosti bičevati publiku u grozničavoj masu kao naša tri junaka zauzeti svoja mjesta iza savršeno usklađen palube na pojas otvaranja rešetke Mad. To nije dugo prije nego što smo tretirani na naše prvo iznenađenje. Niotkuda, gđa Dynamite pokreće sama na pozornici - na veliku navija i hollars već euforične publike - kao što je agresivno MCS svoj put kroz Fire. Predgrupa Alex Clare vraća pevaju više ne vodi nikuda, prije nego što nestaju iz vidokruga. Hard ples počinje Skream V Magnetic Man miks CTO i K Dance, koji izbija u punom zamahu mosh pit pola (mi još uvijek ne koriste onima na Dubstep prikazuje - vrlo čudno). Zatim, prljavština zvijezda P Novac ide dalje da preuzme kormilo tokom himne. Metak-poput isporuke je ritam prema sopstvenom u majstorski iskonske izvedbi, koja Thumps kraju, i brzo slijedi Certified Banger i Karma Crazy.

Nakon gužve pevanje uz Air je prava poslastica dolazi kada Sgt Pokes zadirkuje početak Crossover, na kojem trenutku Mercury Prize kandidat Katy B odbija na pozornicu, sve vatrene naranče kovrče i bombarder jaknu, da dokaže Upravo zato je ona gore tamo sa najboljim od njih u ovom trenutku. Ona drži oko za Perfect Stranger, i, kao što je P Money navija se na show s eksplozivnim Magnetic Man remix Slang Like This, svi smo napustili osjećaj kao da je sve bilo gotovo prerano. Zvuk možda ne bi bio kao glasno i dobro uravnotežena i možda je moglo biti, ali za ljubitelje posebno, ovo je još jedan ekskluzivni nastup na iTunes festivalu da smo svi bili izuzetno privilegovani da je bio deo. Čak i ako igraju glazbu glasnije u svoje sobe.