Maisie Williams otkriva kada se igra Game of Thrones vrati | BA.rickylefilm.com
Osobe

Maisie Williams otkriva kada se igra Game of Thrones vrati

Maisie Williams otkriva kada se igra Game of Thrones vrati

Maisie Williams upravo otkrio kada će Game of Thrones ponovno krasiti naše ekrane (i to mnogo ranije nego što mislite)

Strpljenje je vrlina.

Ako ste čekali sa Otrovao dah za povratak Game of Thrones onda Maisie Williams otkrivenje može samo poništiti svoj intrige.

Zvezda hit otkrivena datum zrak za osmi i završni sezone njenu emisiju - i to je ranije nego što mislite.

U razgovoru za Metro, ona je rekla: "Mi zamotati u prosincu, a mi se emitirati naše prve epizode u aprilu [2019]. '

Uprkos tome što čekati punih 15 mjeseci, do nove epizode milost našim ekranima, Maisie osigurava fanove da će biti vrijedno čekanja.

"To je četiri mjeseca preokret za ove ogromne epizode. Postoji mnogo toga što ide u finale uređivanje. Ne bi želeo da žuri ove sezone u svim.

"To dugujemo našoj publici i naše navijače da zaista ovaj finalni sezone na najbolji mogući način."

Uzbudljivu vijest dolazi nakon nekoliko jednako uzbudljive vijesti: Maisie je objavljivanja kao Sophie Turner djeveruša.

Sophie Turner i da su sestre na ekranu i * stvarnog života * celeb BFF. Od trenutka kada smo se upoznali kad audiciji za Game of Thrones još 2010., Sophie, zatim 14, a Maisie, 13, su daleko više nego samo glumi.

Dakle, to je ne čudi da je Sophie zatražio je Maisie da bude kuma kad se uda Joe Jonas.

Na pitanje da li je ona u nadi da će biti sigurna kuma poziciju za 21-godišnjeg je svadba u pop Heartthrob, rekao je Maisie Radio Times: 'Oh, već sam to. Da, to je vrlo, vrlo uzbudljivo. To je vrsta bizarnih ipak. "

Dok Sophie i Joe još nisu odredili datum za njihovo veliki dan, Maisie je otkrio da će to biti nakon Game Of finale Sezona Thrones "emituje 2019. Godine.

Maisie je rekao: "Čekamo 'til ove sezone je gotova dok ne dobijemo u to. Ali mislim da je već pustio da malo srce lutaju i zamisliti. '

Vjenčanje će bez sumnje biti zvijezda optočen afera, Joe postavljen za odabir braća Nick i Kevin kao najbolje ljude.

Najbolja stvar o Sophie i Maisie je da je njihovo prijateljstvo je sve što biste očekivali od dvije tinejdžerke, što je teško podvig s obzirom na njihovu GOT super-zvezde.

Umjesto Posey, teško filtriran autoportrete, oni vole da postavite smiješno vinove loze od njih napije ili Insta-vids od Maisie krađu Sophie telefon. Tu je i njihov sladak zajednički nadimak (Mophie, koji ćemo koristiti zauvijek više).

Samo mislim koliko zabave mora su pucali Engleski. Zamislite da putuju u mjesta kao što su Španjolska, Maroko, Island, Hrvatska i Škotska mjesecima u vrijeme sa svojim BFF ?!

U svakom slučaju, evo sve razloge koje volimo njihovo prijateljstvo.

Drago nam je da vidimo ova dva su i dalje jaki. Ovdje je BFFs imaju mazili pred BAFTA čajanku.

Oni su * istinski * drugarima u stvarnom životu, što čini promo obaveze (kao photoshoots) puno zabavnije za par.

Uprkos svim slavu i bogatstvo koje dolazi sa svojim Game of Thrones zvezde, oni i dalje nisu štetne za pijan klub WC selfi.

. Ili kraju večeri predstavljaju-up.

Oni se uvijek može naći nekakve BFF sleepover. Vrste bismo * ubiti * da bude pozvan. Misliš oni gledaju Engleski?

Oni također uživaju uzimajući Mickey iz uznemirena izraza lica svoje GOT lika s vremena na vrijeme. (Maisie je ovaj).

Oni također imaju svoje vrlo vlastiti crvenom tepihu bontonu, koji se ne odlikuje napućene poziranje. Umjesto toga, oni rade ovakve stvari.

Svoje prijeratne provod selfije obično kul. Kao što je ova.

. Ili ovaj.

Oni mogu imati normalan prijateljstvo svađe, previše. Da li jedan nervira sa drugim za uzimanje iznenađenje selfije? Yuhuh.

Oni objesiti zajedno puno van posla, što dokazuje koliko su dobro golu. Prijestolja snima može trajati i po nekoliko meseci, znaš.