Marc Anthony datoteke za razvod od Dženifera Lopeza - slavne tračeve i vesti | BA.rickylefilm.com
Osobe

Marc Anthony datoteke za razvod od Dženifera Lopeza - slavne tračeve i vesti

Marc Anthony datoteke za razvod od Dženifera Lopeza - slavne tračeve i vesti

Marc Anthony datoteke za razvod od Jennifer Lopez

Marc Anthony je podnijela zahtjev za razvod od svoje otuđene supruge Jennifer Lopez. Anthony, 43, predao u pravnu dokumentaciju na Višem sudu u LA-u ponedjeljak, prenosi TMZ. Latino pjevač je rekao da se traži zajedničko starateljstvo nad 4-godišnji blizanci ovog para, Max i Emme, dok je on je zatražio da svaka stranka plati vlastite sudske troškove.

Bračni par je najavio njihov split u julu 2011. Godine, ali Anthony nije precizirao datum razdvajanja u svom podnesku. Međutim, bez obzira na glasine da Anthony "udario krovom" kada je vidio fotografije Lopez i njihove djece vezivanje sa svojom 24-godišnji plesač Beau Casper Smart, dva postavljena su da nastave svoj profesionalni odnos na latinoameričke talent show Q'VIVA ! Izabrani, koji je bio zajednički projekt njihove. Govoreći o emisiji, Lopez, rekao je US Weekly: "Q'VIVA je neverovatno putovanje za nas je ispunila našu viziju da dijele i slave naroda, kultura, muzika i umjetnost Latinskoj Americi, iako ovoj globalnoj emisiji I!.. Sada, Q'VIVA! u live show će biti vrhunac tog putovanja. " Anthony je od tada počela dating venecuelanski model Shannon de Lima, a Lopez je nedavno otvorio o njoj vezu sa plesač Smart, govori američki Vogue:.... "On je divan, ali već vidim da je stvarno [slatko] On je dobar jaje I ne želim da pričam o tome previše. To je moja privatna stvar. "

A-LIST LJUBAV ŽIVOTA

CELEBRITY STYLE RATOVI - J-LO Vs Cheryl Cole

IZVOR: TMZ, US Weekly

Dana 15. Jula 2011. Godine, wrote.Jennifer Lopez i Marc Anthony odlučili su da zajedno okončaju svoj brak nakon sedam godina.

U ekskluzivnom izjavi za magazin People, par je potvrdio split, rekavši:. "Odlučili smo završiti naš brak Ovo je bila vrlo teška odluka Došli smo do prijateljskog zaključak o svim pitanjima..

"To je bolno vrijeme za sve uključene, i cijenimo poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku."

Lopez, 41, i Anthony, 42, udala u junu 2004. Godine u tajnoj ceremoniji u Lopez plišanih Beverly Hills kući.

Imaju dvoje djece zajedno, blizanci Max i Emme, koji su stari i tri godine.

IZVOR: LJUDI

A-LIST LJUBAV ŽIVOTA

CELEBRITY STYLE RATOVI - J-LO Vs Cheryl Cole

Celebrity Love Life Nightmares