Marcus Collins Lana Del Rey Youngman 2 Bears - zabavne vesti i recenzije | BA.rickylefilm.com
Osobe

Marcus Collins Lana Del Rey Youngman 2 Bears - zabavne vesti i recenzije

Marcus Collins Lana Del Rey Youngman 2 Bears - zabavne vesti i recenzije

MUSIC: Ove sedmice smo Loving.

Dobiti prvo slušanje Marcus Collins "novi singl! Plus, upoznajte Youngman i The 2 Bears, i se tužno sa Lana Del Rey.

Marcus Collins

Track: Seven Nation Army

Od: Marcus Collins, koji je objavljen 12. Mart 2012

To je napokon ovdje! Marcus Collins 'prvi put singl izdanja kao okov-oslobođena X Factor finalista, a on je izabran da bi The White Stripes' klasičan Seven Nation Army glatko, salon makeover. Naravno, izvršni producent Gary Barlow je možda obrijana malo previše omekša onoga što bi trebalo da bude jaka, rezonantni bas linija, i slojevita je umjesto laka jazz-prožet rogovi i svilenkastom vokal, ali, ako bismo se pretvarati da je originalni nije postojao u svim svojim super-pokriven kultni slave, mi zapravo nekako mi se.

Mladi čovjek

Track: Ko zna?

Od: TBC, Digital Soundboy

Već najavljena kao ozbiljan kandidat za teškoj hypeman u Velikoj Britaniji od strane poput Zane Lowe i Annie Mac, Youngman, koji je blisko sarađivao sa Magnetic Man Benga i Skream (od kojih je potonji proizvedenih ove staze), je visoko na našoj Ones Da Watch lista za 2012. I to Blissed-out urbani spoj dubstep i R'n'B je samo anegdota moramo neracionalno zauzet krajem januara.

The 2 Bears

Album: Be Strong

Label Southern Fried Records

Ako postoji nešto što ćete dobiti u raspoloženi za dan plate u petak uveče, to je ovaj strašan debi ponudu iz 2 Bears. Duo - koji se sastoji od Hot Chip Joe Goddard i Raf Rundell - su spojeni mnoštvo elektronskih žanrova sa maglovito veo euforije i dobra, jezik-u-obraz porciju humora da se upustim u ovo dobitnik 13-numeru sa albuma. Igrati sada, i zauvijek imati na ponavljanje.

Lana del Rey

Track: Born To Die

Od: Born To Die, Interscope

Kraljica tužna i sama je vjerojatno doživjela najbrži rast u uspjeh, a zatim isteći u popularnosti, mi smo ikada vidjeli pop umjetnika proći kroz u tako kratkom vremenskom periodu. Nije ni čudo što je otkazala svoj London show! Ali joj kritičari nas ne može zadržati iz ljubavi i punjenje iz ovog single - naslovnu numeru za njen debi album (objavljenom u ponedjeljak) - u svim svojim melanholični, malo cmizdri, slava srednje klase. Živjela Lana, mi kažemo!

SLUŠATI BBC ZVUK 2012 POBJEDNICI OVDJE

PROČITAJTE NAJVEĆI CELEB PRIČE 2011. GODINE

MTV nagradu MUSIC Shockers