Matthew Morrison na kraju Glee i Cory Monteith | BA.rickylefilm.com
Osobe

Matthew Morrison na kraju Glee i Cory Monteith

Matthew Morrison na kraju Glee i Cory Monteith

Matthew Morrison: Glee počast epizoda bila je "izazov"

Matthew Morrison govori o njegovim Božić album, kraj Glee i kako cast okupili za priznanje epizodu Cory Monteith.

Koja je vaša omiljena Božić pjesma? To je uvijek težak zadatak da izabere omiljenog Božić pjesmu, jer postoji toliko mnogo klasike. Bez obzira na to, rekao bih da moj "go-to" pjesmu da me u duh praznika bi The Christmas Song Nat King Cole.

Postoji mnogo božićnih albuma na tržištu, s ljudima kao što su Michael Bublé, ono što čini tvoje drugačije? Cilj s izborom pjesama, proizveli smo za ovaj praznik EP je bio da se ponovo stvori da je "klasični" osjetiti á la Frank Sinatra, Bing Crosby, Nat King Cole, itd volim glazbu iz 1950-ih i 1960-ih, pa sam hteo da udati za tog klasični zvuk sa savremenim raketu. Htio sam biti siguran da zvuk pohvalio da je moj novi album, gde je sve počelo. Bilo je mnogo truda u aranžmanima pjesama, a projekt je saradnja izuzetno talentovanih ljudi. Legendarni Phil Ramone proizvodi EP i koji prevodi na kvalitetu pjesama. Da daju vizuelni prikaz zvuka, snimljen smo s prekrasnim 60-komad orkestar.

Jeste li uzbuđeni zbog snimao posljednje serije Glee? Imam pomiješana osjećanja o snimao prošle sezone. Iako nemam nikakve informacije još na scenariju, Ryan Murphy li naslutiti da ima nešto vrlo posebno planirano. Jer Ryan voli Visoko-koncept ideje, siguran sam da će ostaviti fanove sa velikim zaključak neverovatan staze. Zbog toga, ja sam uzbuđen da vidimo šta je u radnji, dok je pomalo tužno da vidi je došlo do kraja. Ali, kao i sve dobre stvari, ona mora doći kraj u nekom trenutku!

Mercedes Jones: Oh, pakao na broj! Gledajte, ja nisam dole sa sve to u vidu pjevanja gluposti. Ja sam Beyoncé, ja nisam Kelly Rowland!

Bilo koji naznake o finale? Skripta nije završen, a nijedan od glumaca još nije dobio nikakvu informaciju na parceli. Sve što znam je da je to sigurno biti veliki zaključak i za gledaoce očekivati ​​blago odstupanje od onoga što su navikli u seriji. Ja sam samo uzbuđeni kao sve navijače da vidimo šta se dešava.

Ono što je bio svoj omiljeni Glee epizoda? Postoji toliko mnogo sjajnih epizoda, i da budem iskren, ja ne mislim da mogu izabrati "omiljeni". Međutim, jedna od epizoda koje imam veliku memoriju snimanja kada smo obavili ovaj stari Fred Astaire broj, ti si All The World To Me. Snimali smo ga u prostoriju u kojoj me vidite ples na zidu i plafonu. Način na koji su snimali je bilo tako kreativno - to je zapravo prostorija koja rotira i to nikada nije ostao miran. To je morao biti najzabavniji nastup za mene raditi u emisiji.

Najteže pjesmu za pjevanje u emisiji? Ne bih rekao da je bilo teško da pevam neku posebnu pjesmu u emisiji. Međutim, to je bio izazov da izvrši u cjelini u počast epizoda Cory. Skup je bio pun emocija i bio je to teško vrijeme za sve glumce. Međutim, to je vrlo korisno iskustvo, jer osećam mi kao gipsu su bliži nego ikad, jer tu epizodu.

Da li postoji pesma, stvarno bi ti voleo da vidim obavlja u emisiji prije nego što završi? Pokrili smo toliko uticajni pjesme tokom proteklih sezona da imam problema dolazi s pjesmom da sam stvarno čeznu za obavljanje u emisiji. Međutim, pjesma mi je najviše uzbuđen za obavljanje bilo Coldplay Fix You. Ja sam veliki fan.

Šta planiraš učiniti nakon Glee završava? To je stvarno ovisi o tome što mogućnosti predstave. Moja strast boravi na pozornici, nastupajući pred živom publikom. Volio bih da se naći veliki projekt na Broadwayu ili West End. Ja sam u ulozi gospodina Schuesteru toliko dugo, da bi bilo lijepo da se odstupanje od te uloge i saznajte onaj koji je potpuno drugačija. Kao glumac i izvođač, ja uvijek tražim da ospori sebe i poboljšati zanat.

Kako je planiranje vjenčanja ide? Jeste li uključeni ili ostavljajući ga Renee? Planiranje ide dobro, a mi smo samo jako uzbuđen da dijele ovo iskustvo zajedno. Uz to se, rekao je, obojica smo vrlo uključen u planiranje.

Da li ste bili zajedno vježbanje za svoj prvi ples? Moglo bi se reći da je. Često nalazimo izgovore da se ples, tako da možemo reći da smo nehotice usavršavamo našu rutinu.

Kako se provesti Božić ove godine? Ima nešto o New Yorku Božić. To je puna energije i uzbuđenja. Radujem se na dijeljenje neko vrijeme u New Yorku s Renee budući da još nije došlo do New Yorku Božić.

Najbolji božićni poklon ste dobili? Šta želiš za Božić ove godine? Bilo je godinu dana sam dobio taj "veći od života" blow-up dinosaurusa. Sjećam se da sam dolazi u dnevnoj sobi i biti relativno mala u odnosu ovaj poklon. Moje oči lit gore i bio sam zadivljen veličinom sadašnjosti. Radilo se o veličini stabla, ili veći! Prošle godine je bio blagoslov za mene, a ja imam sve što mi treba. Ja najviše se radujem druženju sa moju verenicu, porodice i prijatelji.

Matthew Morrison je klasika Božić je dostupan za preuzimanje na iTunes od 25. Novembar

INTERVJU: Glumačka Glee