Megan Fox i Brian Austin Green Razvod: Spousal Support? | BA.rickylefilm.com
Osobe

Megan Fox i Brian Austin Green Razvod: Spousal Support?

Megan Fox i Brian Austin Green Razvod: Spousal Support?

Hoće li Megan Fox morati platiti supružnika podršku Brian Austin Green?

Celebrity trač stranice TMZ izvještaj koji će Megan Fox morati platiti Brian Austin Green supružnika podrške, nakon automobilske nesreće u decembru 2014. Godine ostavio ga nesposobnim za rad.

Brian Austin Green je patio od vrtoglavice, stanje koje utječe na ravnotežu, otkako su on i njegova supruga su bili pogođeni pijan vozač prošle godine.

Smatra se da je zvezda Transformers - koji je prošle sedmice podnio zahtjev za razvod od 42-godišnji glumac - morat će dati njen suprug finansijsku podršku zbog jaz između svojih prihoda.

U međuvremenu, izvor je ranije tvrdio da je 29-godišnjak - koja ima sinove Noah, dva, i Bodhi, 18 mjeseci, s Brian - osjetio '' preplavljen '' prema očekivanjima njenog muža od nje.

Oni su rekli: '' Megan i Brian je split je klasični holivudski priča o dvoje ljudi u različitim fazama života i karijere. '' Megan je mlada i vruća i tražena za rad, a ona želi da napreduje u karijeri. Brian želi više svog vremena nego što može omogućiti.

'' Ona je bila preplavljena sa djecom i očekivanja njenog muža, koji je dobio na način rada odgovornosti. Imali su puno neslaganja i rasprave o tome svog vremena kod kuće, što je dovelo do problema. ''

IZVOR: TMZ

Dana 19. Avgusta 2015. Godine, napisali smo.

US Weekly su prijavili vijest da glumica Megan Fox i njen suprug Brian Austin Green su se rastali.

Bračni par su zajedno 11 godina i udala se za pet od njih nakon sastanka na skupu nade i vjere.

Rekao je izvor za US Weekly: "Megan je odvojen od Brian Odlučili su na to prije šest mjeseci.".

Transformatora zvijezda Megan, 29, i Brian, 42, koji imaju sinove Noah i Bodhi zajedno, nisu na slici zajedno od početka juna.

Kao i mnogi od ovih velikih osoba break-up, to je vjerovao da udaljenost je igrao ulogu.

Izvor je rekao: "Oni se bore o svojoj karijeri."

Oni su dodali: "Ona je opsjednut postaje ulogama Ona je otišla van i učiniti svoju stvar nedavno.".

Megan je imao zauzet stari godinu dana, provela ljeto u New Yorku snima Teenage Mutant Ninja Turtles, dok je Brian - koji je najpoznatiji po svojoj ulozi u Beverly Hills 90210, je pazio svoje sinove kod kuće.

U prošlosti, Megan je provalila o njenoj porodici, rekavši: "Volim naše porodice - Imam malo fudbalski tim koji će se pobrinuti za mene", izlila je ona.

"Volim što je za oko dječaka i da bude u centru pažnje u mojoj porodici, jer ja sam matrijarh, matica.

"Moj muž je osetljiv, on nije mačo I ja ću podići naši momci ovako:.. Osjetljiva, slatko, viteški tvrtke"

Bože, nismo bili u ovom tužnom od Gwen Stefani i Gavin Rossdale, a zatim Ben Affleck i Jennifer Garner prije toga. Mogli svi samo zaustaviti razbijanje molim vas?

IZVOR: US Weekly

A-List Heartbreak