Meryl Streep ima za cilj Donald Trump u pokretu govora Zlatni globus | BA.rickylefilm.com
Osobe

Meryl Streep ima za cilj Donald Trump u pokretu govora Zlatni globus

Meryl Streep ima za cilj Donald Trump u pokretu govora Zlatni globus

Donald Trump reaguje na govor Golden Globes Meryl Streep

Ona koristi svoje vrijeme na pozornici da razgovaramo Trump i imigracija

Moguće je da je izgubila glas, ali Meryl Streep nije zaziru od govori nešto o trenutnoj političkoj klimi u Americi na Zlatnih globusa. A sada Trampa odgovorio.

Nakon što je postigao prestižnu Cecil B. DeMille gong za njenu karijeru dugu dostignuća, ona je iskoristila svoje vrijeme na pozornici da biste pažnju publike Donald Trump rukovodstvo i ono što je nazvao svoju prepoznatljivo "performans".

Pohvalivši raznolika naslijeđe njene kolege kandidata ', i šalili da Ryan Gosling je iz Kanade ", gdje su svi najljepših ljudi iz", je razgovarala zakona o imigraciji i pitao podrugljivo "gdje postoje matične knjige rođenih?".

Suzama Ona je rekla: "Hollywood vrvi od autsajdera i strancima, a ako nas sve izbaciti, morate ništa gledati, osim za igru ​​i mješovitih borilačkih vještina, koje nisu umjetnost."

Anti-Trump govor Meryl Streep je u The Golden Globes dodiruje o zaštiti novinare RT @goldenglobes: pic.twitter.com/FTubRjDN5T

- Dan Rather (@DanRather) Jan 9, 2017

Pozivajući se na pobjedu Trampa u SAD-u izborima prošle godine, a do incidenta u kojem je ismijavao The New York Times 'Serge Kovaleski, osobe s invaliditetom i novinarku, ona je rekla: "I dalje ne mogu da izbacim iz glave, jer to nije bilo u film, to je bilo u stvarnom životu.

"To instinkt da se ponizi kada je po uzoru na nekoga u javnu platformu, filtrira dolje u svačijem životu jer daje dozvolu za druge da učine isto."

"Nepoštovanje poziva uvrede, nasilje potiče nasilje", nastavila je. "Kada moćni koriste svoj položaj da prijeti drugima smo svi izgubiti."

Ona je tada pozvao "principijelan press" da se suprotstavi Trump za "očuvanje istine" prije zaključivanja citirajući njen pokojni prijatelj Carrie Fisher.

"Kao što je moj prijatelj, dragi otišao Princeza Leia, jednom mi je rekao: 'Uzmi svoju slomljeno srce, da ga u umjetnost'", rekla je ona.

Sada, Donald Trump je odgovorila tako što je prevlačenja na Meryl je glumačke sposobnosti, nazivajući je "jedan od najvažnijih over-rated glumica u Hollywoodu" na Twitteru. Hmmm - vi ste sami sa tim, Donald! On je potom da je zovemo "Hillary lakej koji su izgubili veliki."

Meryl Streep, jedan od najvažnijih over-rated glumica u Hollywoodu, mene ne znam, ali sinoć napadnut na Zlatnih globusa. Ona je.

- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 9. Januar 2017

Hillary lakej koji su izgubili veliki. Za 100. Put, nikada nisam "rugao" invalid novinar (nikada ne bi uradio), ali ga je jednostavno pokazao.

- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 9. Januar 2017

"Puzanja" kada je potpuno promijenilo 16 godina priča da je on napisao da bi mi izgledaju loše. Samo još vrlo nepošteno medijima!

- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 9. Januar 2017