Meryl Streep sastaje se sa Anna Wintour | BA.rickylefilm.com
Osobe

Meryl Streep sastaje se sa Anna Wintour

Meryl Streep sastaje se sa Anna Wintour

Meryl Streep se tek upoznali Anna Wintour i, hm, BEST INTERVJU EVER

Miranda Priestly tek upoznali Anna Wintour (malo) i NE MOŽEMO COPE 😭

Možda ćemo trebati oživljavanja jer je najbolji intervju koji se ikada desilo se upravo dogodilo: Miranda Priestley tek upoznali Anna Wintour. Pa, ne, ne baš. Meryl Streep je upoznao, ali je podjednako dobro.

Davanje sve naše The Devil Wears Prada snove, glumica koja je glumila urednik kultnog magazina upoznao najlegendarnijih svjetskih urednik magazina IRL, Vogue SAD-a Anna Wintour.

U filmu, par razgovara Meryl novi film The Post, u kojem glumi Katharine Graham, koji je Anna Winotur naziva "jedan od najvažnijih zastrašujuća žena koju je ikada upoznala" (i to nešto govori iz Wintour). Katharine uredio The Washington Post kroz afere Watergate koji je doveo do ostavke predsjednika Richarda Nixona.

Također, velika vijest guys: U intervjuu, Meryl prilično potvrđuje da je Miranda Priestly bila zasnovana na Anna Wintour (smo da ionako znali, ali dokaz je uvijek dobro). Na pitanje šta je bio najveći izazov žensku ulogu koju je ikada preuzeli, Meryl počinje: "Oh, trebala say-" iu tom trenutku Anna joj je brzo prestaje: "Ne, ne, ne idemo tamo".

U intervjuu, Meryl i Ana razgovarati o borbi između istraživačkog novinarstva i lažne vijesti i - Meryl i njene tri kćerke 'blagovaona stol tema trenutka - Harvey Weinstein skandal.

Anna pita da li će nedavna Weinstein vijesti o napretku feministički dnevni red ili ako je postavljen nazad.

"Ovaj trenutak je apsolutno uzbudljivo", rekao je Streep. "Ovo je vrata koja neće biti zatvoren. Uspjeli smo se nogom u tamo. To će biti vrlo teško za ljude da vode svoje živote na način da imaju u prošlosti. Mi smo civilizovani ljudi, a učimo iz naših grešaka ", kaže Meril.

U svjetlu nedavnih skandala, Anna pita da li Meryl misli predstojeću nagradu sezone biti više politički naplaćuje. "Mislim da će biti više svjesni".

Gledati punu intervju ispod.

Snabdjeti vaše slabine! To su naše omiljene Đavo nosi Pradu citira:

Snabdjeti vaše slabine! To su naše omiljene Đavo nosi Pradu citati