Miley Cyrus devojka Stella Maxwell: ko je Viktorijin tajni Anđeo? | BA.rickylefilm.com
Osobe

Miley Cyrus devojka Stella Maxwell: ko je Viktorijin tajni Anđeo?

Miley Cyrus devojka Stella Maxwell: ko je Viktorijin tajni Anđeo?

Spotted: Miley Cyrus 'nova djevojka u GLAMOUR mag

Dakle, mi smo samo razgledanja kroz novu emisiju avgustu GLAMOUR - loving it, kao i obično. I baš kao što smo se vrtelo oko ljepote snimanje na strani 168, mislili smo, 'čekaj malo, to model izgleda prilično poznato!', A onda smo shvatili da je to samo Miley Cyrus 'nova djevojka - Viktorijin anđeo, Stella Maxwell.

Ovdje ona modeliranje krilatog mornarice oči.

Liquid liner i punu crvene usne.

A mat metalik izgled.

I visokog sjaja za usne.

Hm, pa da, sada smo u potpunosti shvatiti zašto Miley je očaran.

Dobiti savjete o tome kako nositi svijetle u novom broju GLAMOUR - od sada.

2. Jula 2015. Godine, napisali smo.

Miley Cyrus je upravo potvrdio njen odnos sa glasinama Victoria Secret Angel Stella Maxwell u, i, što je tipično Miley stilu.

Serija fotografija je nastao pjevačice i njen djevojka ljubi dok Miley uzeo pauzu od snimanja svog novog spota.

Obučen u super svjetlucave zlatne minidress i koljena visoke čizme, Miley doseže poljubiti Stella, koji je bio obučen više opušteno u kombinezon i teksas jaknu.

Par je jasno nemaju averziju prema malo strastvenih PDA, ili da dijele svoje nove odnos sa svojim fanovima na društvenim mrežama. Miley Instagram je preplavljena pukne od par zajedno, tražim sretan.

Nažalost za nas, slike ekrana sladak para naklonosti vrijedi svoju težinu u zlatu sada, ali oni mogu biti pregledane više na Daily Mail.

[Html #### Id¬7uwki]

19. Juna 2015. Godine, napisali smo.

Svi su, između Miley Cyrus 'glasine nova djevojka - Victoria Secret anđeo, Stella Maxwell.

Prema izvještajima, Wrecking Ball pjevač i Victoria Secret Angel se kaže da su dating "mjesecima", a poznato je da prijateljima kao "par".

Izvor je rekao Confidenti @ l koloni New York Daily News novina: "Oni se drže za ruke i zagrljaj i vrlo su udobne zajedno su definitivno zajedno.".

Miley i Stella su viđeni kako provode puno vremena zajedno jer je 22-godišnja pjevačica odvojila od Patrick Schwarzenegger u martu uključujući putovanja u Las Vegas i South by Southwest festivalu u Teksasu, a može redovno se uočiti na slikama na jednoj drugi je Instagram hrani.

Miley - koji su se sastali 24-godišnji Novozelanđanin kroz nju asistent i najbolji prijatelj Cheyne Thomas - nedavno je otvorio svoja iskustva zabavljanja i muškarci i žene.

Ona je rekla:.. "Postoje trenuci u mom životu kada sam imala momka ili djevojku i postoje trenuci u kojima sam volim biti sam sa sobom i ne žele dati dio mene daleko nekome drugome, mislim da je nova sloboda za žene, posebno. "

Miley je podsetio i otvaranje oko svoje seksualnosti majci Tish kad joj je bilo 14.

Ona je rekla: "Sjećam se da joj je rekla Divim žene na drugačiji način i pitala me šta to znači I ja sam rekao, ja ih volim da ih volim kao volim dječaka I bilo je tako teško za nju da shvati.....

"Ona nije hteo da se sudi, a ona nije htela da idem u pakao. Ali ona vjeruje u mene više nego ona vjeruje u bilo Boga. Samo sam tražio od nje da me prihvate. I ona ima."

IZVOR: CONFIDENTI @ L

Poznata priključenja 2015. Godine