Miley Cyrus naked bum Papirni časopis: Miley Cyrus Pet Pig | BA.rickylefilm.com
Osobe

Miley Cyrus naked bum Papirni časopis: Miley Cyrus Pet Pig

Miley Cyrus naked bum Papirni časopis: Miley Cyrus Pet Pig

Miley Cyrus pozira gola za časopis papir (potez preko Kim Kardashian)

Break the Internet, Miley Cyrus.

Stopama Kim Kardashian zloglasnog gole fotografije snimljene za papir magazina u novembru prošle godine, Miley Cyrus je sada slijedi odijelo.

I kao što je Kim, ona je u njen rođendan odijelo.

Miley Cyrus i njen ljubimac svinja, Bubba Sue su na ljetnoj naslovnici magazina papira, a ona koristi priliku za promociju uzrok blizu srca.

U novom broju časopisa, u Wrecking Ball Hitmaker insistira da je "dole [bilo] to je legalni" sa muškarcima ili ženama.

Ona je rekla: "Ja sam doslovno otvoren za svaku stvar koja pristaje i ne uključuje životinje i svi su starosti.

"Sve što je legalno, ja sam dole sa Yo, ja sam dole sa bilo za odrasle -.. Neko stariji od 18 godina koji je pao da me voli ne odnose se na što dječak ili djevojka, a ja ne imati moj partner se odnose na dečak ili devojčica. "

22-godišnji pjevač - koji je nedavno odvojila od Patrick Schwarzenegger - otvorio se zbog vremena koje je rekla njena majka je iskusila romantične osjećaje prema ženama.

Ona je dodala da se papir: "Sjećam se da joj kažem Divim žene na drugačiji način i pitala me šta to znači I ja sam rekao, ja ih volim da ih volim kao volim momke....

"I bilo je tako teško za nju da shvati. Nije hteo da se sudi, a ona nije htela da idem u pakao. Ali ona vjeruje u mene više nego ona vjeruje u bilo god. Samo sam pitao za nju da me prihvate. I ona ima. "

Priča poklopac također naglašava Happy Hippie Foundation, neprofitna je pokrenuo Miley u maju koja ima za cilj da pomogne LGBT i bez krova nad glavom mlade.

U papir izdanju, Miley ukratko opisuje svoje svijesti svoje privilegije. "Ja sam radio emisiju prije dvije noći, a ja sam nosio leptir bradavica pasties i krila leptira. Stojim tamo sa sise, obučen kao leptir. Jebote, kako je to fer? Kako sam tako sretan?"

Ovo nije prvi put da Miley je dovela ova pitanja u centru pažnje; na prošlogodišnjem VMA, Miley ne samo doneo ranije beskućnik mladić po imenu Jesse kao njen datum, ona pusti ga prihvati njenu nagradu u njeno ime da bi mogao govoriti o svojim iskustvima.

Za snimanje, Miley je udružio snage s fotografom Paola Kudacki, a žena iza nje We Can not Stop Music Video, Diane Martel. Osim da će je ubiti ko-zvijezda, ljubimac svinja Bubba Sue, bilo je staklena piramida, neke boja karoserije i vrlo malo odjeće.

Časopis papir nas obavještava da postoje više "apsolutno lud" fotografije Miley na putu - i novom broju pogodaka stoji 22. Jun.

Miley Cyrus stil revolucija