Miley Cyrus Real i True Release Date - Rankin | BA.rickylefilm.com
Osobe

Miley Cyrus Real i True Release Date - Rankin

Miley Cyrus Real i True Release Date - Rankin

Miley Cyrus igra goli vanzemaljac u Rankin-režirao video

A bilo je nama misleći da bih prikrio u punom astronaut brzinu! Nema takve sreće za Miley Cyrus, koji igra skoro goli, blještavo stranac u ovom Rankin režirao spot za budućnost nove staze, prave i istinske.

20-godišnjak je na ovoj slici previja oko na neki intergalaktički stolice ništa drugo nego srebro boja karoserije nosi kao peva refren liniju reper je auto-tune-zaražen pjesmu.

Mr Hudson također ima u videu, nosi daleko više nego Miley u punom-beli skafander.

Govoreći o suradnji prošlog mjeseca, budućnost je rekao: "Radio sam sa Miley Cyrus, kada smo radili na svom projektu, za nju album [Bangerz]." Ja sam radio neke rekorde u Vegasu i Mr Hudson poslao kuku nazad uradio na Majk [Made It] staze. On je igrao za Miley i da želi da bude dio nje, tako da sam stavljajući rekord na mom album. "

The Wrecking Ball zvijezda staviti na zapanjujući, skinuli-back vokal performanse singl na MTV EMA preko vikenda... A onda je otišao i postavio kontroverzni štos paljenjem ono što je izgledalo kao zajednički uživo na zrak.

Pogledajte što je nosila ovdje.

30. Listopada 2013. Godine, napisali smo.

Ona je izazvala kontroverze širom svijeta okretanjem na Wrecking Ball u samo par OXBLOOD DMs. Ali ona ne može više pokriven u svoj novi ulogu.

Miley Cyrus je postavljen na glumiti astronauta u spotu snimio čuveni modni fotograf Rankin da prati repera Future predstojeće singl prave i istinske.

[Html #### Id¬2gv5p]

Sci-Fi stil promo puna, koji takođe slučajno ima Mr Hudson, će biti predstavljen u potpunosti na Rankin glad TV 10. Novembra. Pogledajte foršpan teaser iznad.

Pametno, premijere prave i istinske video će se na isti dan kada je Miley obavlja Wrecking Ball žive na Music Awards MTV Europe.

"Radio sam s Miley Cyrus, kada smo radili na svom projektu, za nju album [Bangerz]", rekao suradnje nedavno budućnost. "Radio sam neke rekorde u Vegasu i Mr Hudson poslao kuku nazad uradio na Majk [Made It] stazu. On je igrao za Miley i da želi da bude dio toga, pa sam stavlja zapisnik o moj album. " Budući je nedavno najavio svoj angažman na RnB zvijezda Ciara.

MTV EMA 2013