Miley Cyrus video - Miley Cyrus Sick Fan video Tweet | BA.rickylefilm.com
Osobe

Miley Cyrus video - Miley Cyrus Sick Fan video Tweet

Miley Cyrus video - Miley Cyrus Sick Fan video Tweet

Miley Cyrus snima dirljiv video za ozbiljno bolestan fan

Miley Cyrus nije samo zvijezda za nju twerking, pjene prst i sklonost da ne nosi jako puno odjeće, ali ispostavilo se da ona ima glavu čvrsto pijan na ramenima, kao što je ona pomogla jedna porodica prolazi kroz veoma težak period.

21-godišnji Wrecking Ball zvijezda video zapis i poslao tweet, za ventilator na samrti, 12-godišnji Caley Camarillo, koji je patio od cistične fibroze, sve dok nije tragično preminula prošle sedmice.

Snimak, koji je također objavljen na Instagram račun Caley je, pokazuje Miley dajući dirljiva poruku:

"Hej Caley, to je Miley. Razgovarao sam sa svojim mama u proteklih nekoliko dana. Znam da smo se upoznali prije nekoliko godina, ali želim da znaš da ja i dalje moli za tebe, ja i dalje razmišljam o ti, ja ti šaljem malo ljubavi, i samo želim da znaš da si na su u mojim mislima iu mom srcu i samo sam htio da vam poslati brzo poruku da se pozdravi s tobom. "

Zvezda onda se posvetio svoj novi šou na Caley, tweetovanjem ". Večeras šou je za @MissCaley"

Večeras šou je za @MissCaley 💖

- Miley Ray Cyrus (@MileyCyrus) 15. Jun 2014

Važna gest znači velika stvar da Caley porodice, sa majkom Tereza postavljanje video na Facebooku, u pratnji naslov:

"Samo sam htio da podijelim kako stvari idu puni krug. Miley Cyrus je bio prvi osoba koja Caley bio u, a prva osoba je srela. Caley život je potom poslan u neverovatno putovanje sastanak puno divnih ljudi koji su uzeli vremena da se upoznamo takav neverovatan dušu. "

Tereza je otkrio da je video je značila puno Caley u njeno poslednje vreme, kaže: ". Povratak u puni krug Miley Cyrus je poslao ovo Caley a ona je bila u stanju da ga gleda na sat prije nego što je prošli Imamo video Caley. Gledao vid, ali da ćemo spasiti za sebe. Uspela je da pustim osmeh. Uzimam veliku udobnost u ovom iz nekog razloga. "

Caley porodica su postavili online prikupljanja sredstava stranicu kako bi prikupio novac za njenu sahranu, koje možete donirati ovdje.