Miley Cyrus VMA performanse 2018 - kriv za PVC? | BA.rickylefilm.com
Osobe

Miley Cyrus VMA performanse 2018 - kriv za PVC?

Miley Cyrus VMA performanse 2018 - kriv za PVC?

Da li smo krivi za Miley je PVC performanse?

Žao mi je ako ne mogu skupiti previše ogorčenje Miley Cyrus 's' šokantno 'nastup na VMA, ali ja patim od kontroverze umora.

Svi znaju da je nagrada pokazuje da je jedna osoba koja hvata sve novinare ili kroz loše ponašanje ili risque outfit. (Vidi: Madonna 'performanse e 1984. Godine; Rose McGowan' s dress 1998. Britney 's striptiz 2000. Godine; Britney i Madonna' s poljubac 2003. Godine; Kanye 's fazu invazije 2009. Godine; Gaga' s mesom haljinu 2010... Može bilo tko sjetiti pola stvarni pobjednici iz tih godina? ni ja.) Hm, to se događa svake godine momci.

Da bi javnost trepnes od svoje teško raspored za društveno umrežavanje i posvetiti 140 znakova sa svojim postojanjem morate učiniti više nego samo pjevaju i plešu, što trebate učiniti nešto zvanično kontroverzna. Mi znamo da. Ti znaš to. Da li zaista mislite da su umjetnici i izdavačkih kuća ne znam i to?

Pa šta bolje nego bivši Disney zvijezda Miley Cyrus, u svom pantalone, brušenje protiv momka iza ovogodišnjeg najprovokativnijih pop video? Duh. Sada da možemo Tweet b'jesus izaći. Bilo bi savršeno samo ako Yeezy srušio performanse i zatim utopio svoje pjevanje izricanjem glasno da Beyonce 's bum je više zaslužuje Miley je Latex gaćice.

Časopis Time je postavila, da bi učinak mogao biti post-modernom meditacije na seksualizacija ženskog pop zvijezde. Mislim da se to daje muzičke industrije (i originalni video koncept Robin Thicke 'e) previše kredita. Više vjerojatno da je cinično potez pozicionirati Miley kao odrastao pop zvijezda. I za mene, ono što je najviše depresivno - ko god da je ideja da je, Miley ili rekord kompanije - je to da ih 'odrastao ženski pop zvijezda' znači nosi vrlo malo radi seksi ples kako bi se primijetio.

Ali obzirom da su i sama outfit je preuzela na vlastiti život, ja ću dodati moja dva centa na dize: ples pod vruće fazi svjetla u PVC? Miley, jesi li lud? Pomislite na Chafing! Talk Miley, nadam se da ste imali talk.

MTV nagrade: Sve Slika