Mindy Kaling što je djeveruša | BA.rickylefilm.com
Osobe

Mindy Kaling što je djeveruša

Mindy Kaling što je djeveruša

Mindy Kaling: "Bridesmaids su neplaćeni robovi"

Biti nečije djeveruša je čast, što je znak bliskosti između vas i mlada da bude; i to je dugo pamtiti imati sedište u prvom redu na svadbi prijatelja ili odnos koji te vole.

ALI. A prigovor - to je ujedno i jedna od najviše stresnih, dostojanstvo-skidanje, neugodno poslove mogli ikada dati.

Mi ćemo točno objasniti zašto kasnije, ali je prvo da Mindy Kaling da izraze ono što imamo dugo razmišljanja, ali su previše uplašena da kažu o tome venčanja.

"Mislim da kad si kuma na vjenčanju, iako zvuči glamuroznih kad si mlađi, ti si u suštini sobarica, ti si kao rob - neplaćeni rob na vjenčanje", rekla je na Late Night s Seth Myers.

Kaling je bio djeveruša mnogo puta i govori iz iskustva.

"Ti si sobarica i ti to znaš, jer tvoja haljina je iste boje kao i druge sobarice ', kao što je uniformu, a vaš posao je da vodi djeda i bake, i kao što razgovarati s strancima, i kao ljudi sjedala koji izgledaju zbunjeno," objasnila je, prije nego što uz napomenu da je mladoženjine ga mnogo lakše.

"Kad si djever, ti tehnički Očekuje se da će biti od pomoći, ali sve što zaista je piti pivo i igrati sa psima", rekla je ona.. "Oh, da, a to je druga stvar, mislim da bi trebalo dati nevjerojatno dirljivo govor da je to smiješno u dijelovima A ti -. Sve što treba da uradite je da stanje na mjesto ste išli na fakultet, a onda svaka djevojka želi da spava sa tobom."

Nikada nije bio tamo, rekao je istinitije ili pravednije stvar. Sastavili smo top najbolnije stvari kao djeveruša ispod:

  • Zašto oh zašto se uzgajaju žena očekuje da nose istu stvar? Žene različitih oblika, veličina i ličnosti su prisiljeni da nose staromodno kostim da će vjerojatno više nikada neće nositi, i mogu ili ne moraju platiti. Slava za sve divno otvorenog uma lepršav nevjeste i koji omogućuju njihovo "sobarica" ​​da nose ono što im se sviđa - mi smo zauvijek zadužene.
  • Vas će se tražiti da se odrekne brojne vikendom u build-up - tu je angažman stranke, djeveruša meet-up (gdje često mlada, tvoj prijatelj, nije dozvoljeno da prisustvuje), u inostranstvu kokoš učiniti, lokalni kokoš radimo i tu je i sama vjenčanja.
  • Morat ćete simuliraju interes za krajnje dosadna pitanja, kao što su cvijeće i raspored ukrasa iznova i iznova i iznova.
  • Tu će biti djeveruše mail ili WhatsApp lanac koji nikada neće biti u stanju držati korak s i da će osjećati stalno kriv što nije bio marljiv. Možda maštaju o onome što bi zaista želio reći kuma o njoj ideja tematski kokoš učiniti.
  • Ti si "sobarica". Ne postoji drugi prilikom izvan Dark Ages, gdje bi takav izraz se smatra prihvatljivim. Možemo li barem promijeniti u "bridespal"?
  • Morat ćete prisustvovati kokoš učiniti što može zahtijevati da putuju u inostranstvo sa ljudima koje ne znate ili ne bi družiš u normalan život. To može uključivati ​​gospodin i gospođa igre koje podsećaju natrag u 50-ih godina. Moglo bi biti i penis slamke. Sve to će vjerojatno koštati više nego svoj ljetni odmor.
  • Ćete morati postaviti nespretno u mnogo, mnogo fotografije vjenčanja.
  • Možda ne znate, ali kao djeveruša znači da su po defaultu moraju da budu deo odbora ukras. Dobiti honovanja one cvijet sada aranžiranje vještine.

Na gore, da ti se da gledate jedan od najboljih prijatelja uda za ljubav svog života, tako da dame, stisne zube, kukaju da autsajderi o svojoj iskušenje ako morate, i da sa tim.

Najbolji djeveruša haljine na našim high street