Mitch Winehouse traži Beyonce donaciju za Amy Winehouse cover - vijesti o poznatim ličnostima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Mitch Winehouse traži Beyonce donaciju za Amy Winehouse cover - vijesti o poznatim ličnostima

Mitch Winehouse traži Beyonce donaciju za Amy Winehouse cover - vijesti o poznatim ličnostima

Mitch Winehouse: Beyoncé "ne donosi ništa" Back To Black poklopac

Mitch Winehouse je isplatilo Beyoncé 's poklopcem od svog pokojnog kćeri Amy Winehouse' s pjesmu, Back To Black.

Slavno acerbic otac pjevačice rekao Beyoncé "donosi gluposti" za pjesmu, koji je snimila za predstojeću Great Gatsby soundtrack.

U razgovoru za Daily Mail, on je rekao: "Ja ne mislim da je ona donosi ništa da ga nisam tražio moju dozvolu, ako bi mogli to snimiti.." Oni su dobili platiti za tu privilegiju, a to je ono što su oni radi. Ne mogu vam reći koliko je to, ali to je mnogo novca. "

Beyoncé se udružio sa André 3000 za interpretaciju staze, koji ima na deluxe izdanju The Great Gatsby soundtrack.

Film, u kojem glume Leonardo DiCaprio i Carey Mulligan, postavljen na hit kinima širom Velike Britanije 16. Maja 2013. Godine.

Želim GLAMOUR vijest osoba čim se to dogodi na telefonu? Preuzmite naš besplatni app

IZVOR: Daily Mail

5. Aprila 2013. Godine, napisali smo.

Mitch Winehouse je zatražio milostinju od Beyoncé, nakon njene tajne kasnih Amy Winehouse 's hit Back To Black. Pokojni pjevač otac je predložio da se Single Ladies Hitmaker donirati 100 € do temelja svoje kćeri, da se vrate za pokrivanje stazi. Uzimajući na Twitter, Mitch je napisao: ". Prvo sam čuo Beyoncé i Back to Black Zvuči kao neki od vas se ne sviđa ideja." On je dodao:.?.. "Ja to ne znam, ali šta ako Beyonce dala 100 € do temelja Da li znate koliko klinci koji bi pomogli Samo ga stavlja tamo Da ponovim Ovo je prvi čuo sam za Beyonce radi Amy pjesma. " Mitch je prijedlog donacije dolazi samo nekoliko dana nakon što je objavljeno da će Beyonce pokrivaju klasični Winehouse stazu za soundtrack Baz Luhrmann The Great Gatsby. Poklopac, što je saradnja između Beyonce i Andre 3000, je najavljen juče u novom trailer za film, gdje se može čuti od 40-drugi segment staze.

POGLEDAJTE TRAILER ZA Great Gatsby NASTAVKU