MS MR intervju Secondhand Rapture Bones - Muzika i zabava | BA.rickylefilm.com
Osobe

MS MR intervju Secondhand Rapture Bones - Muzika i zabava

MS MR intervju Secondhand Rapture Bones - Muzika i zabava

MUSIC: Introducing... MS MR

Na prvi pogled, tu je dodir Scissor Sisters o ovom New York duo. Već na prvo slušanje, je postaje jasno da postoje daleko mračnije sile u igri za Lizzy Plapinger i Max Hershenow nego TECHNI boje pompe i glitter poturati od strane svojih vršnjaka. MS MR mish-mash 80-tih godina elektronike i današnje pop noir je privukao pažnju ne samo od glazbe moguli poput Jay-Z jer su se pojavile prije dvije godine, ali iz poput HBO, takođe, koji je takav ukusu za hlađenje melodije svojih hit singl Bones da su ga koristili kao soundtrack za Game of Thrones Sezona 2 trailer. Još dva singles (Fantazija, Hurricane), jedan EP (Candy Bar Creep Show) i briljantno raznovrstan album (Secondhand Rapture - koji možete preuzeti na iTunes ovdje) kasnije, a oni izgledaju postavljen da bude jedan od najviše je govorio o komercijalnim djelima ove godine. Provjeriti ih, raskrinkavanje neke svoje slavnog misterija, ispod:

Kada smo se prvi put sreli...

MS MR: "Iako smo oboje išli u istu koledžu u državi New York, nismo zapravo upoznaju jedni druge do ljeta nakon što je diplomirao Lizzy je vodio njen izdavačku kuću, Neon Gold, i Max je bio plesač u. U Martha Graham škole modernog plesa. Nakon niza razmjene e-pošte, konačno smo dobili zajedno u decembru 2010. Godine, a ostatak je povijest. "

Izabrali smo naše ime, jer...

"Ne možemo u potpunosti sjetiti razgovora koji su doveli do naše ime, MS MR, ali oboje smo voleli anonimnosti i kako su ovi naslovi su istovremeno formalne i mundane. Također je jasno aludira na činjenicu da smo dečko / cura duo, iako mi volimo da se šalim da je svakog dana bilo ko od nas može biti MR ili MS-a. "

Znali smo da smo na nešto kada...

"Za nas je proces pisanja je najviše zadovoljavajući dio projekta. Došli smo daleko od naše prve sjednice zajedno ponosni na ono što smo stvorili, ali što je još važnije, sa realizacijom da smo imali stvarno jak muzički hemije. Odmah smo prepoznali da bismo mogli stvoriti tijelo materijala zajedno i osporavaju jedna drugu kreativno. Mi smo izuzetno zahvalni za ljubav, podršku i pažnju naših dobila bend i muziku, ali to je zaista šlag na vrhu nešto što smo već bili ponosni. "

Ako bismo opisati naš zvuk strancu koji nikada ranije nije čuo glazbu, mi bismo im reći...

"Sigurno samo umjesto svira muziku opisuju ga i suočavanja sa jezičke barijere će biti naš najbolji potez, ha, ha. Imajući to u vidu, mi volimo da mislimo da bi alternativa, tamno, atmosferska, epski muziku koja je ponosno pop".

Među našim najvećim muzičkim uticajima, brojimo...

"Oboje smo ogroman ljubitelje glazbe pa smo slušali muziku iz svih različitih žanrova i vremenske periode. Nije bilo mnogo rasprava o tome šta smo htjeli da se povuče iz ili zvuči kao, ali tada smo bili snimanja slušali smo dosta Beach House, The Weeknd, Robyn i Adele, što je svakako uticalo ono što smo pisali, čak i ako u podsvijesti način. Ali, mi volimo da mislimo našu muziku upućuje na veliki broj umjetnika koje smo prikupili iz naših života slušanja muzike. "

Do sada smo najviše ponosni...

"Album. Nema većeg osjećaj nego da drži naš prvi u našim rukama i znaju sve radove, vremena i energije koja je otišla u stvaranje to. Prije godinu dana smo bili samo dvoje ljudi u pisanom obliku ormar-okrenuo-studio Max-a, snimanje i proizvodnju vlastite glazbe, a sada smo potpisali da veliki natpis i imaju album koji se oslobađa u cijelom svijetu. To je prilično nevjerovatno. Mi i dalje nekako štipanje sebe. "

Ako smo stvoriti naš festival snu, naše tri naslovu djela će biti...

"Ha, ha, ha... Prokleto je teško pitanje! Prvo, voljeli bismo stvoriti i curate vlastite festival! Hmm... Daft Punk, Arcade Fire i LCD Soundsystem." Mi bismo samozapaliti ako smo saznali da ćemo se dijele binu sa...

"Beyoncé... Mi gotovo samozapaliti samo razmišljam o tome."

Naša fantasy rock zvijezda jahač bi se sastojao od...

"40oz piva, perece m + ms, gramofon i putuje natrag katalog svih naših omiljenih zapisa za reprodukciju. Iskreno, iako, nakon što je na turneji za godinu dana, samo ogledalo u svlačionici i obližnje kupatilo će učiniti, ha ha. "

Ne možemo zaustaviti slušanje...

"Tove Lo - Navike".

Žao nam je, ali nismo sramota priznati da...

"Mi volimo pop glazbu. Mi čvrsto ne vjeruju u pojam kriv zadovoljstvo. Ako želite nešto, reci i igrati to glasno." Catch nas sljedeći...

"U Londonu za naš nastup na Electric Ballroom u srpnju, kao i Glastonbury, Lovebox, T In The Park, Reading i Leeds i Wakestock (u ime nekoliko festivala ćemo dobiti naš Wellies prljave ovog leta). Vidi ti tamo!"

WATCH MS MR VIDEO ZA HURRICANE ispod:

Www.msmrsounds.com

Www.facebook.com/msmrsounds

Https://twitter.com/msmrsounds