Muzički festival 2018 recenzije: Alicia Keys, Elton John i još mnogo toga | BA.rickylefilm.com
Osobe

Muzički festival 2018 recenzije: Alicia Keys, Elton John i još mnogo toga

Muzički festival 2018 recenzije: Alicia Keys, Elton John i još mnogo toga

Apple Music Festival 2016. Vrhunac

Apple Music Festival je započeo i koji je počeo? Samo Elton John! Kako može biti na vrhu? Nemamo pojma.

Vi možete čelu Apple Music Festival; želite gledati Chance reper? Kliknite ovdje. Ili želite da vidite Michael Bublé u akciji? Kliknite ovdje. A ko treba da plati za ulaznice u Vegas kada ste mogli gledati Britney Spears u Camden? Unesite osvojiti ulaznice ovdje.

Dan 3: Alicia Keys

Atmosfera
kada je objavljeno Alicia Keys će biti na pozornici u "10 minuta!", Talas radosti ispunio Roundhouse. Predstava je počela sa New York DJ koji je dobio publiku prikladno pumped odsvirao svoje najveće hitove kao što su Simon Says i poskakivanje. Razmetljivi na, Alicia je stigao nakon što je i odmah je najavio, "ovo će biti podrum Party Vibe". Ona nije bila u pravu.
Kostimi
Keys odlučila se za slojevitu Vetements get-up, kožne hlače i visokim stiletto cipela čizme. Ona može pogledao pravo u trendu, ali ona to komentar da je "The Round House mogao s nekim boljim klima uređajem". Možda je potrebno samo nekoliko tih Vetements slojeva.
predstava. Da li je bilo mnogo chat?
kao prvo, Alicia Key glas uživo je.. Lud Pitch savršen Ona se odlučila za skup život zlatnih oldies misle - Fallin ', ako ja nisam You Got i You Do not Know My Name -., kao i nove pjesme sa njenog albuma njen nastup u svojoj trenutnoj singl , zajedničko, donio kuću, kada je izvršena pola akustični, pola-elektro. Tokom emisije je i dijelio binu sa soul pjevačica, Sampha koji su popunili Drake stih na 2009. Udario Un-zamisliva. Što se tiče performansi? ona je plesala, ona je potresla i ona zabavljati. Ona je prokleto topao kada e on govori u publici previše. 10/10

Alicia Keys

Performanse. Je li bilo mnogo chat?

Prvo, Alicia Keys 'glas je ludo. Pitch savršeno. Ona se odlučila za skup život zlatnih oldies misle - Fallin ', ako ja nisam You Got i You Do not Know My Name - kao i nove pjesme sa njenog albuma. Njen nastup u svojoj trenutnoj singl, zajedničko, donio kuću, kada je izvršena pola akustični, polu-elektro. Tokom emisije je i dijelio binu sa soul pjevačica, Sampha koji su popunili Drake stih na 2009. Udario Un-zamisliva. Što se tiče performansi? Ona je plesala, ona je potresla i ona zabavljala. Ona je prokleto topao kad govori o publici previše. 10/10
Potezi
Kao što smo rekli, Alicia ima neke ubica pokrete! Kada nije bio na klaviru radi nje magija, ona je bila silazi na muziku.
Šta dodati
GLAMOUR primećen Brooklyn Beckham u publici. Želimo bismo mogli reći da je bio gore na noge, ali avaj, to nije bio slučaj. Ipak se pojavio da voli šou - posebno kada Alicia pjevao pjesmu sa riječju 'Brooklyn' u - ortacima sve dao mu malo pogura.

Dan 2: The 1975

Atmosfera
Prije reprodukcije meni, Matt Healy je rekao: ''. Neka bude 100% bez telefona i koristite naše oči i srca i uživaju u međusobnom društvu "To je bio dobar potez u okviru visoko digitalni set (koji se stream online), koja je imala sve nas fokus na muziku (i njega tbh). On je frontmen koji obrađuje delikatnu ravnotežu povjerenja i šarm s trunkom Rockstar šepurenje za dobru mjeru, a ne možete pomoći, ali ga volim zbog toga. Publika je s njim, svaki korak na putu.
do posljednjih nekoliko pjesama - (udari Čokolada, zvuk i Sex), ceo Roundhouse su se skakanje i navija (a neki su čak bacali svoje piva u vazduh!).
kostimi
Kroz mutno lit set i aplauz iz publike, frontmen Matt polako pojavio na pozornici sa ostatkom njegovog benda, i oni su bili ravno u na prvi hit singl Love me, iz svoje najnovije album i Like It When You Sleep For You Are So Beautiful a tako svesni toga. Matt nosi smoking za prvu polovinu, (da, smoking #Yo uLookGoodAndImAwareOfIt) - kasnije će biti poređenju natrag u samo jaknu i tanku Tee.

Performanse. Je li bilo mnogo chat?
Bilo da se swigging velike količine vina ili šepuri po bini na svom tip prstima, to je jasno Matt je ukupno rockstar. Predstava u cjelini je pravi doživljaj - bez greške vokal i zarazne zvukove stranke koje su ih zaradili prvo mesto iu Velikoj Britaniji i SAD listama. Zahvaljujući blistav prikaz svjetla i cityscape projekcije, nemate izbora nego da se divi spektakl koji je pred vama.
Potezi
Istovremeno plešu na njegovoj tip prstima i razgledanja njegova kovrdžava brave natrag na svaki bubanj ritam - potezi siguran sam Jagger bi bio ponosan na:
Potezi
Naša struja misli: Ako je to ono što oni mogu učiniti u intimnoj mesto poput The Roundhouse ja jedva čekam da vidim šta oni rade u O2!

Dan 1: Elton John

Atmosfera
Soba je bila električna, razumljivo kad Elton John je trebalo da izvrši - posebno u intimnoj mesto kao što je u Roundhouse. Ljudi su plesali i pevali zajedno. Vidjeli smo nekoliko pero Boas kao dobro.

Elton John

Kostimi
Ovo je Elton John govorimo o - čovjek ima blistavom osjećaj za stil. Za otvaranje noći Music Festival Apple je odlučio crvenom odelu sa ogromnim crvenu ružu na leđima - u rubin crvene kristale. YASSS, Elton!
Performanse. Je li bilo mnogo chat?
Ako ćeš gledati Elton John, ne želiš mu da pronađe - želite ga da peva. I on je upravo to - on je eksplodirao nas daleko. Legenda, i njegov neverovatan bend, nas šlag u pomami Your Song, Beni & The Jets i Rocket Man, kao i nove pjesme sa svog najnovijeg albuma Wonderful Crazy Night.

Elton John

Potezi
Bilo je dosta poteza - ali ne i od Elton John. On je zapravo doveo na pozornicu neke nove talente; Galantan, Rosie Lowe (na slici), Parker Millsap i Christine i Queens i svi su pod uslovom još više zabave i nešto malo više. Gallant skinuo neke pokrete (a glas mu je bio neverovatno!), Kao i Christine i Queens, koja je dobila najveći krici noći.
Išta dodati?
Elton je rekao da su željeli njegov specijalni gosti na pozornicu, jer mainstream radio je pun "gluposti". Ti idi, Elton!