Muzika Singles review Lady Gaga Jessie J Florence Welch - zabavne vijesti i recenzije | BA.rickylefilm.com
Osobe

Muzika Singles review Lady Gaga Jessie J Florence Welch - zabavne vijesti i recenzije

Muzika Singles review Lady Gaga Jessie J Florence Welch - zabavne vijesti i recenzije

MUSIC: Ove sedmice smo Loving.

Želim da znam šta smo igrajući u uredu? Ovdje su naši lični Top 5 Faves iz protekle sedmice.

Lejdi gaga

Track: You & I

Od: Born This Way, Interscope Records

Ono što znatno povisio Lady Gaga 's novoj zemlji pop ekstravaganciju i katapultiran je ravno u naš top singlova ove sedmice nije bilo samo to craaazzzy video - Gaga poljubaca, hm, sama obučen kao čovjek, hoda oko scrubland u krvavom striptizeta cipele (bez promjena tu onda) i gutljaja za dah kao sirena zaglavljen u kadi - već i zbog legendarnog gitarista Brian May (da, rock chicks među nama, on kraljice slavu) je u njemu. A nakon toga nastupa na VMA? Mi ne mislimo da će uskoro izaći iz Liste za reprodukciju bilo koje vrijeme.

Listen to you & I OVDJE

Jessie J

Track: Ko Laughing Now

Od: ko smo, Lava

U GLAMOUR.com tim pakuje naše karirane košulje i teksas odrezane traperice i krenuli na V Festivalu prošlog vikenda. Ko nas je sve uprskao u paramparčad s njom epskim, teren savršen učinak? Toliko da možemo nikada više pjevati, čak ni pod tušem? Jessie J, naravno. Završila je njen set sa ovim staza - njen najnoviji singl - i mi smo ga od tada se okreću. Plus, mini Jessie u videu je tako preslatkih, bilo bi pozitivno okrutno ne.

SLUŠATI WHO se smeje OVDJE

Lana Del Ray

Track: Video Games

Od: TBA, Stranger Records

New York pjevač / tekstopisac Lana Del Ray je definitivno na našoj "oni gledati" listi u ovom trenutku. Ona opisuje svoju glazbu kao "Hollywood Sadcore ', koji je, na slušanje baršunastom, opran-up-starleta inspirisan melanholija njenog novog singla, Video Games, je u potpunosti točna. Zaista peva sa usana Angeline Jolie prekrasne glazbe (pogledajte video dolje i vidjet ćete ono što mislimo). Mi ćemo se držeći na oku ovaj.

SLUŠATI video igre OVDJE

Joe Jonas

Track: See No More

Od: Fastlife, Hollywood Records

Moramo priznati, naša očekivanja nisu bili baš u nebo za Joe Jonas 'solo materijala. Bili smo ugodno iznenađeni kada je prošle sedmice See No More ima prvog radio provjetravanje u Velikoj Britaniji. To je još jedan balada-y RnB pop-a-Thon, istina, ali više u venu Justin Timberlake nego bolesno-slatki Justin Bieber. Ne samo lijepo lice nakon svega...

SLUŠATI Joe Jonas OVDJE

Florence + The Machine

Track: What The Water Gave Me

Od: TBA, Moshi

Pa, ako je ovo ukus novi album da dođe u novembru - prvi LP Florence + The Machine u više od dvije godine od neverovatnih Pluća obrađeni - Izuzetno smo uzbuđeni. A mrak, još Nasuprot tome Plutajuća folk pop pjesmu s čeličnom gitare, teče harfe i whispy vokal, to je sve što smo željeli od basnoslovan Miss Welch, koji se vratio u Impresivno, obliku hipi-kako promiču u novom spotu za to dolje, previše. Oh, kako smo nju i njenu Virginia Woolf-referenciranje načine vole.

Slušaj šta VODE DAO me

Jessie J - godinu dana u svojoj garderobi

MTV VMA - SVE FASHION sa događaja celebrity SLIKE & RED CARPET

Muzičkih ikona - od: Madonna GAGA & Back Again