Najbolja bita Jennifer Lawrence US Cover intervju | BA.rickylefilm.com
Osobe

Najbolja bita Jennifer Lawrence US Cover intervju

Najbolja bita Jennifer Lawrence US Cover intervju

5 stvari koje smo naučili od J-Law je GLAMOUR US priču

Jennifer Lawrence je fenomenalan (i prekrasna) Cover Girl za GLAMOUR SAD-februarskom izdanju ovog mjeseca i na pratećim intervjuu ona otvorila o ozbiljnim pitanjima. I u pravom stilu J-Law, ona nas je stvarno smijati.

Evo 5 najboljih stvari koje smo naučili od Jennifer Lawrence GLAMOUR US poklopac intervju:

1. Kako ona opisuje svoj stil (da budu spremni da LOL).

" 'Slutty moć lezbijka.' To je bukvalno ono što ja kažem stilista. Ne znam da li je to uvredljivo. Ti me ne vide kao slutty moć lezbijski na crvenom tepihu mnogo, jer ja koji sadrže Dior žena, što je čast. Ali [također] ja imam sise i guzicu. A postoje stvari koje su napravljene za mršave ljude poput mnogo veza, ili pokriva puno-a te da izgledam debelo. Moram pokazati grudvice. Ako imate sise, morate pokazati, kao, 'Ovo su grudi. To nije celulita.' Nije da nema ništa loše u tome. "

2. Ona želi bilo je dugme za pauzu na slavu.

"Mislim da bi trebalo biti dozvoljeno slobodnog vremena [od toga da bude poznat]. Tri mjeseca, 'Oh, to je moja tri mjeseca van. Ne možete me fotografirati.' Volio bih da mogu da kontrolišu da se slika. Tada ne bih imao novi naslov je danas da sam nosio iste farmerke tri dana za redom. "

3. Zašto voli Amy Schumer, Adele i Emma Stone.

"Volim Emma Ona me nervira;. Ona je tako 'teatar'. Ona je tako divna i Adele i ja sreli, kao, prije godinu dana ili tako Adele i ja smo malo oštrije;.. Emma nikada nije imao loše misli o nikome u životu To je tako čudno;. Ne volim nove ljude. Ali ove dvije žene i Amy oni su stvarno divna i oni su tako normalno osećam se kao da sam druženje sa mojim prijateljima-moji prijatelji koji ne daju f -.. K o tome šta radim.... Amy je oduvijek želio živjeti na Martha Vineyard, a vidjeli smo ovu kuću, a mi smo kao, "Ovo je mjesto gdje ćemo Grey Gardens, a mi ćemo ostariti i ludo zajedno. ' To je naš plan života. "

4. Ona ne ljubav puno, ali ona još uvijek osjeća ispunjeno.

"Ne, kao što su, datum mnogo. Ja ne ispunjavaju mnogo momaka koji želim da idem na sastanak s. Naći ću Muškarac atraktivan možda jednom godišnje. Ali nisam usamljen osoba. Meni nije viđala s nekim nije nedostatak bilo na bilo koji način. Osećam se u potpunosti ispunjena. Da, kad sam iskra sa nekim, to je uzbudljivo, ali ja definitivno ne treba.... "

5. Ona ne pokušava da bude GIF.

"Ne osjećam se kao da sam pogrešno. Osjećam se kao da sam više plaćen-pažnja-u. Ne pokušavam da budem GIF. Ne pokušavam biti pokupljen-on- Twitter citat. Ja pokušavam da uradim je čin. I moram da promoviše ovih filmova. I ja sam, na kraju dana, pretpostavljam, jebeni ludak. Dakle, ako snimate ono što ja govorim, to je Biće šašav. Što da radim? Što da radim? ja sam samo djevojka, sjedi ispred svijeta i tražeći od njih da joj oprostim što govorim. "

Jennifer Lawrence Moda: Zakon sam za sebe