Najbolji filmski makeovers - masnoće, srednje devojke i još mnogo toga | BA.rickylefilm.com
Osobe

Najbolji filmski makeovers - masnoće, srednje devojke i još mnogo toga

Najbolji filmski makeovers - masnoće, srednje devojke i još mnogo toga

13 film novu šminku koja još uvijek potpuno rock naše čarape off

Koji film je uistinu potpuna bez jednog od svojih likova prolazi kroz rumeni velika transformacija? Odgovor: nema. Bilo koji teen film vrijedan njegove soli se oslanja na ovom vjekovnog dramatične uređaja i iskreno, još uvijek ne možemo dobiti dovoljno od njih. Dakle, zato što si tako dobar prema tebi kao da smo Proveli naših omiljenih ikad film novu šminku.

Sandy u Grease

"Pričaj mi o tome, klinac."

Da. Jedan od velikih film novu šminku ikada mora ići Saaaanndy (rekao je u glas John Travolta) u masti. Mast majmun Travolta Danny Zuko je Jock za nju i ona je otišla badass za njega, dajući mu rezultiralo groznica - očigledno. Premotati pantalone da Olivia Newton-John zapravo morao biti ušivenim u neki 50s - preko 70-ih godina - kosu i brzo povucite na peder i gle, jedan od najseksi film novu šminku došlo do toga.

Laney Boggs u Ona je sve to

"Šta je ovo, neki kreten Outreach program?"

Još jedan veliki makeover mora biti da od Laney Boggs, koji ide od Fajita sedi na dve stolice turobne artiste u dobroj vjeri 90-pin up uz pomoć Sookie Stackhouse True Blood i Sixpence Nema bogatiji hit, Kiss Me. Iako je, naravno, kao teen film, sve to stvarno dogodilo bilo šišanje i uklanjanje njenih prevelikih specifikacije i navedenih šešir.

Cady Heron u Mean Girls

"Halloween je jedne noći u godini kada devojke mogu oblačiti kao drolja i nijedan drugi devojke mogu reći ništa o tome."

Kada je prvi put stigne, Cady je riba-out-of-voda školovala kod kuće početnik koji je upravo stigao iz Afrike, ali nakon što se infiltriraju u Plastika, ona je uskoro više nego au fait sa slick Kohl-liner i činjenicu da srijedom, mi nositi ružičasto.

Vivian u Pretty Woman

"Mi ćemo provesti opscene iznos novca ovdje."

Richard Gere kreditnom karticom + Rodeo Drive + blag croons Roy Orbison, Allah je napraviti jedan od najvećih filma makeover kinematografije.

Gracie Hart u Miss simpatičnosti

"Ja u haljini, imam gel u kosi, nisam spavao cijelu noć, umirem od gladi, a ja sam naoružani! Ne zajebavaj se sa mnom!"

Sandra Bullock je prelazak iz federalni agent Gracie Hart na izboru kraljice Gracie-Lou Freebush je ne-drži-zabranjeno pristup makeovers, uključujući tim ljepote terapeuta svih okupljaju u vazduhu hangaru. Plus, bočne nastupa super-kamp zahvaljujući Michael Caine i William Shatner je to tako bladdy velika, neću čuti riječ protiv njega.

Mia u Princess Diaries

"Samo u slučaju da nije bilo dovoljno već nakaza, dodajmo tijaru!"

Waaaaaaay prije nego Anne Hathaway je navlačenje kože catsuits i pakiranje Oscara, ona je bila izuzetno nepovoljne teen samo visi u San Franciscu. Zatim "bum", otkrila da je ona naslednik trona Genovia i Mary Poppins je bila njena baka. Ukratko, ovaj dragulj je veliki makeover koji u osnovi prvaka moć dobre blowdry i obrva navoja. Ali ne svi oni...

Josie u Never Been Kissed

"Nisam Josie Grossy više!"

Naravno da nisi, mala. To je zato što smo se vratili u školu i učinjen super popularne vaš brat David Arquette i (pre-) ime domaćinstva Jessica Alba. Preobrazba u pitanju vidi Drew odbaciti Marilyn Monroe frizuru i belu perja-ed outfit da prihvate neku vrstu 90tih, pseudo-grunge estetski, prije nego što konačno instalacije vode za neke Elizabethen haljinu i malo Cardigans Erase / Rewind. Apsolutno klasik.

Eliza Doolittle u My Fair Lady

"Kiša u Španjolskoj pada uglavnom na ravnici."

Pod tutorstvom stari Henry Higgins, Audrey Hepburn Eliza pretvara iz Cockney naglaskom Covent Garden cvijeća u High Society Edwardian gal sa super šljivast naglasak. Ovaj je sve u naglasak jer čak i kao osiromašeni cvijet prodavatelja, Audrey Hepburn i dalje neprirodno lepa na ekranu.

Tai u Clueless

"Ti si djevica koja ne mogu voziti."

Yuh... To besmrtna linija je još uvijek daleko oštra, Tai. Nakon jednog od najboljih filmova makeover Montages, ikad - i dečko, da volimo montaža - Brittany Murphy je slatka učenica postao trenutak kiselina-pero popularna i dalje čini nas želite staviti kosu u uvojke, ples oko naših prijatelja iz stranke i pjevati Rolling With The Homies.

Beba u Dirty Dancing

"Nosila sam lubenicu."

Nakon nekoliko (horizontalno) plesa Johnny Castle, Beba 50s muškarača estetski je okrenuo glavu kada je izložen sjaj i glamur svijeta plesa i to nije dugo prije nego pedalu dilera i tenis cipele su zamijeniti za rumenilo roze haljinu, i jedan Helluva zatvaranje ples rutinu.

Jack Dawson u Titanic

"Dakle, želiš ići na pravi zabavu?"

DA LEO. MI RADIMO. Posebno kada si tako mega super vruće u vašem pingvin odijelo. Mmm... Penguin odgovara.

Daniel u Mrs. Doubtfire

"Oh, ti zli, zli čovječe!"

Mislim da ne moramo da sricati zašto je to jedan od svih vremena sjajan film novu šminku sada, zar ne?

Pepeljuga u, erm, cinderella

Film makeover da vidi vesela banda glodara pomoći Cinderalla napraviti savršenu haljinu, na kraju otišli na loptu i na kraju osvojiti srce princa. Aaaw.

All-Time Greatest Movie Makeovers