Najbolji momci iz sinoćnih nagrada za radio emisiju | BA.rickylefilm.com
Osobe

Najbolji momci iz sinoćnih nagrada za radio emisiju

Najbolji momci iz sinoćnih nagrada za radio emisiju

5 stvari koje su se dogodile na iHeartRadio nagrade

Kao i uvek, iHeartRadio nagrada sinoć je 2017 bila večer za pamćenje. Između Zayn i Gigi Hvala ti, video i inspirativan govor JT-a, evo pet najboljih trenutaka iz noći.

Katy Perry je okrećući novi list

Noći vidio Katy Perry uzeti njen novi pixie rez za vrtlog na crvenom tepihu, i to je sve o "okreće novi list".

Nagrade su prvi javni izlazak Katy otkako potvrđuje njen razbiti od glumca Orlando Bloom i činilo se da je spreman za to od nule.

Govoreći o svom novom 'uradi, ona je rekla: "Želim da se redefinira ono što to znači biti ženstvena Pogledajte Scarlett Johansson, koja je jedna od najljepših žena na svijetu imamo istu frizuru i vidio sam je po Oskara.. Stranke i ja sam bio kao, "ja radim '.

"Možete biti toplo i izgledaju sjajno sa ovakvim kose. Zašto ne?"

Katy je nastavio:. "Mislim da moja roda je u meni Ako Muškarac je kao, '. Oh, ona ima čudan frizuru ne želim da je ljubav', nisam ni zainteresovani za razgovor sa njima, jer ste si tako jednodimenzionalno o životu. "

Zayn i Gigi je Thank You poruku

Zayn nije mogao prisustvovati dodjeli nagrada u LA zbog Paris Fashion Week obaveze sa djevojkom Gigi Hadid, tako da kada je saznao koju je dobio nagradu za najbolji spot za PillowTalk, par je ostavio fanove sa divan video.

Hvala 🙌🏽🙌🏽🙌🏽🙌🏽 #iHeartAwards pic.twitter.com/gxaJXQ2jVG

- Zayn (@zaynmalik) 5 mart 2017

Govor Justin Timberlake je bio sve vrste inspirativnih

Diže nagradu za pjesmu godine za Can not Stop The Feeling, Justin Timberlake je vrijeme da se obrati ljudima koji se osjećaju "drugačiji", kaže: "Napisao sam ovu pjesmu, jer sam htio da to bude o inkluziji, o tome zajedno ,

"Ako su crne ili ste smeđe ili si gej ili si lezbejka ili ste trans - ili možda samo si mekušac pjevanje dječak iz Tennessee. Svako da vas neljubazno tretira, to je samo zato što se boje ili su učili da se plaši koliko si važan jer biti drugačiji znači da čine razliku. Dakle, f * ck em. "

Go, JT!

Bruno Mars je završio show s praskom

A zaslužili Bruno Mars zaradili sebi iHeartRadio Inovativni nagrada sinoć i zatvorio šou sa predstavom blago i to je ono što ja volim! u proslavi.

Best. Stvar. Ikad.

Miley Cyrus je bio najveći fan njene sestre

Miley Cyrus sestra, Noah Cyrus, je ime koje ćemo čuti mnogo više o 2017., ako njen nastup na iHeartRadio 2017 muzičkih nagrada je suditi po.

16-godišnji, obavila svoj prvi singl, Make Me (Cry), sa Labirint, a starija sestra Miley je bio njen najveći fan.

The Wrecking Ball pjevačica došla ukrašen u 'I manje 3 Noah' tee i održao veliki 'Ja manje 3 Noah Cyrus' znak u cijeloj performanse.

Sada, kada je dobar veliki sis.