Najslavniji svjetski lideri Justin Trudeau i Barack Obama | BA.rickylefilm.com
Osobe

Najslavniji svjetski lideri Justin Trudeau i Barack Obama

Najslavniji svjetski lideri Justin Trudeau i Barack Obama

Ko je svjetski lider najviše stila?

Barack Obama stiže u Velikoj Britaniji večeras, gdje se očekuje da pozove Britaniju da ostane u EU. On će također ponuditi više fotografija opps gdje će izgledati izrazito hladna i uvjeren u dobro cut odijelo. David Cameron će biti tamo.

Ono što inspiriše stilu svjetskih lidera? Hajde da razmatraju kako je dominantno muško svjetskih lidera haljinu i dati im uvid u to njihova vršnjakinja moraju da se nose sa svim vremena.

Znamo da je politika o mnogo više od mode, ali odjeća biramo su moćan marketinški alat i mnogo govore o poruci želimo komunicirati. Možete se pretvarati da je to trivijalno sve što želite, ali ono što političari nositi nude poruku o tome ko su i šta oni vjeruju u.

Barack Obama

Dobar odijelo je uniforma izbora za sve političare, (bar možda dražesno zapuštenog Jeremy Corbyn), ali to je sposobnost Baracka Obame da izgleda dobro na i van dužnosti koji ga je ambasador stil čini. Nosio je bombaš jaknu dugo prije nego što je pogodio za proljeće / ljeto 2016 modne piste, bio je rani prvak athleisure, nosi lijevak-vrat trenerke vrh na kampanje u 2012. Godini, i zna bolje nego da nosi pantalone previsoka. Čak je i njegov krojenje daje lični pečat - bismo nositi svoje voljene midi dužine sloja svakog dana. Obamina stil USP? Elegantan, ali opušteno.

David Cameron

David Cameron voli podijeliti svoju garderobu izbore u dvije kategorije - hedgefund šik (pod tim mislimo na crno odelo, plavu košulju i pretjerano iznos od gel za kosu) i njegov odmor izgled, koji se odlikuje tamno plava polo majicu, traperice i klizanje na mokasine. To vas čini vruće samo gledajući u njega. Cameron pokušava da iskoristi svoj odjeću umanjuju njegovu poshness (zapamtite to vrijeme on zamenio svoju Hunter čizme za 12 € Asda opcija ranije ove godine). Dave, ako postoji jedan savet stil možemo ponuditi to je to - biti sami. Rade to jutro odijelo i želatinirano kosu s ponosom, a ne nesigurnost.

Justin Trudeau

Koji nije bio očaran kanadski PM Justin Trudeau u proteklih nekoliko mjeseci? On pozdravlja sirijskih izbjeglica sa sloja na aerodromu; vjeruje čvrsto u rodne ravnopravnosti; je jedini čovjek koji je mogao izvući sa flertuje sa kraljicom i može uravnotežiti bebu jednom rukom (vrsta). Među njegovim dostignućima je svoju modnu vještine - on zna kako odijelo treba stati (nešto što aludira mnogi političari), odlučuju za tanak rez - posebno u pogledu revere, koji smatra modernim. Bar na uglačanim smeđe brogues on je prilično draga, Trudeau izgleda kao političar-gangster hibrid, gladak, moderan i vrlo dobro obučeni.

Angela Merkel

Karl Lagerfeld možda je kritizirao njemački stil akreditive ( "Predugo pantalone thight jakne, strašno boje. Sve je u redu!), Ali je također rekao da je Michelle Obama obučen kao" TV voditelj "(koji je po svoj prilici loše), tako.? on ne može vjerovati sa svime Šta nositi kao najmoćnija žena u politici za Angela Merkel, moda joj nije prioritet (ona ima veći ribu), ali ona je razvila potpis - tri dugmeta blejzeri u dragulj boje često njemački dizajner Bettina Schoenbach.

Fidel Castro

Prešli smo na divlje kažnjen sa Fidel Castro, koji je bio dugogodišnji zagovornik trenerke - stil koji je oživljen na modnim pistama Chloe, Gucci i Vetements, sada nose poput Kendall Jenner i Rihanna. On je također gospodara kaki jaknu, koju koristi iz praktičnih razloga, a ne stil. Ali, vratimo se trenerka - Castro je nosio svoju voljenu trackies za sastanke sa papom, Vladimir Putin i Francoise Holland. Castro je democreatc kada je u pitanju njegova omiljena etikete, nosi Fila, Adidas, Puma i Nike. To je krajnji znak njegove anti-buržoazije stav, a on odbija potvrditi političkim normama formalnost. Mi volimo da mislimo Jeremy Corbyn možda misli da je Castro kao njegov stil heroj, možda oni posuditi odjeća i ići u kupovinu zajedno.